Xerrades i Conferències a Girona

Alicia Kopf comenta La coleccionista en 'Cinc seqüències'

0 vots
Alicia Kopf comenta La coleccionista en 'Cinc seqüències'
Alicia Kopf comenta La coleccionista en 'Cinc seqüències'

Museu del Cinema

C/ Séquia, 1 17001 - Girona

Telèfon: 972 412 777
Web oficial
17 de Maig de 2018
Gratuït
Horari: 19:30

Cinc seqüencies per explicar una obra mestra: projeccions fílmiques comentades

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra", és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols claus de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'escriptora Alicia Kopf ens analitza en cinc seqüències: La coleccionista (La collectionneuse) d'Éric Rohmer (França, 1967).

Adrien i Jenny formen una parella estable, però han decidit passar l'estiu separats. Adrien, propietari d'una galeria d'art, vol estar un mes tranquil sense fer absolutament res. No obstant això, en arribar a la casa de camp d'un amic es troba amb Daniel, un pintor conceptual, i amb la jove Haydée, una bonica noia amb molt d'èxit entre els homes. Davant l'actitud aparentment indiferent d'Adrien, Haydée sembla acceptar els propòsits de serenitat i descans declarats pels dos homes. A poc a poc, però, Adrien acaricia en la seva imaginació la idea que Haydée pretén seduir, afegint-li al seu "col·lecció".
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Congrés de paisatge

Xerrades i Conferències

Congrés de paisatge

Lloc: Auditori Palau de Congressos - Girona

Data: Tot l'any

El Coloquio Internacional [llegir +]
De:
Fins a: