Teatre a Girona

Els Ocells. Cia. La Calòrica

0 vots
Els Ocells. Cia. La Calòrica
Els Ocells. Cia. La Calòrica

Teatre de Lloret

Parc de Can Saragossa, s/n 17310 - Lloret de Mar

Web oficial
24 de Octubre de 2020
18 €
Horari: 21:00

Un cabaret polític on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.

Espectacle guanyador de dos premis de Teatre Barcelona (temporada 2018-1019) en les categories de Millor Espectacle de Petit Format i Millor Actor de Repartiment per Aitor Galisteo-Rocher.

Sinopsi:

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d'impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d'estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d'Individu, Propietat i Competència?

Els Ocells (Temporada Alta, 2018) és una reescriptura lliure de l'obra d'Aristòfanes enfocada en l'auge del populisme neo-liberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l'esfera internacional.

La companyia i el Teatre de Lloret informen que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica i que podria suposar un risc per a persones amb epilèpsia.

Fitxa Artística:
Dramatúrgia: Joan Yago
Direcció: Israel Solà
Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Pep Amròs
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: