Teatre a Girona

Claudia La Conquesta del Pol Sud

0 vots
Claudia La Conquesta del Pol Sud
Claudia La Conquesta del Pol Sud

Teatre de Lloret

Parc de Can Saragossa, s/n 17310 - Lloret de Mar

Web oficial
25 de Febrer de 2018
14 €
Horari: 19:00

Sinopsi:

UN MUNTATGE INTERPRETAT PER LA PROTAGONISTA DELS FETS REALS
Claudia Victoria Poblete va néixer a Buenos Aires el 1978. Però va descobrir que es deia així als 22 anys: als pocs mesos de néixer havia estat segrestada per un família de l'entorn militar de la dictadura. Claudia, com a testimoni i protagonista real de la història, ens parla en primera persona del valor necessari per aixecar la veu i prendre partit. La Conquesta del Pol Sud parteix de l'experiència vital d'una enginyera de sistemes argentina per crear un poema escènic sobre la memòria, la justícia i la identitat, sobre la col·lectivitat i la individualitat que interactua amb imatges documentals i material procedent de la investigació de la companyia al nord d'Argentina.

La crítica ha dit:
Una creació que només es pot aplaudir amb tota l'emoció de l'excel·lència lliurada a la veritatJuan Carlos Olivares. Recomana.cat

El recordarem com un dels espectacles documentals i poètics millor elaborats de la temporada
Joan-Anton Benach. La Vanguardia

Fitxa artística:

Dramatúrgia: Claudia Poblete Hlaczik, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer. Direcció: Carles Fernández Giua. Producció: La Conquesta del Pol Sud SCP, Grec Festival de Barcelona 2016 i CCB.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

De:
Fins a: