Teatre a Girona

El comediant

0 vots
El comediant
El comediant

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
22 de Gener de 2021
14 | 12 | 10 | 8 €
Horari: 19:30

Marcel Tomàs & Cascai Teatre

El comediant, l'últim espectacle de Marcel Tomàs -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic Totum revolutum, un ingeniós i divertidíssim espectacle. El fa amb humor, música, teatre d'objectes, improvisacions al moment, imaginació al poder, histrionisme elegant però, també hi trobem, poesia, crítica, reflexió i un gran gran sentit de l'humor, segons la millor tradició del cabaret.
El fil conductor són petits flaixos de la vida d'un Comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de somiar. Un Comediant que en veure troncades les seves expectatives per l'ofici de comediar se'n va a Finlàndia amb l'esperança de fer fortuna, però el fracàs el fa tornar a la seva terra d'origen. Busca parella i no triomfa, prova sort com a capellà però és un ofici massa complicat pel qui ha nascut per estar als escenaris i té la sort de saber esperar perquè al final trobarà la seva gran recompensa, el públic l'estima.
L'espectacle al servei del públic que sense saber-ho es converteix en el protagonista de la funció. Un artista polifacètic, atípic que en aquest muntatge reivindica el sentit pur de l'espectacle y la seva capacita de meravellar , sorprendre y fer riure a tot aquell que decideix asseure's al pati de butaques. Mai millor dit:
- A l'escenari, amb tots vostès i al seu servei .... un truhán y un señor amb jaqueta de lluentons inclosa.

Companyia: Marcel Tomàs & Cascai Teatre. Creació: Marcel Tomàs i Susana Lloret. Direcció i intèrpret: Marcel Tomàs. Ajudant de direcció i intèrpret: Toni Escribano. Fotografia: Marcel Asso. Disseny Gràfic: Mònica Valentí. So i llum: Gerard Canadell.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Un dia qualsevol Les Antonietes Teatre

Teatre

Un dia qualsevol Les Antonietes Teatre

Lloc: Teatre Municipal de Girona - Girona

Data: 7 de Març de 2021

Només l'amor pot salvar a qui [llegir +]
¿Por qué lloras Marie? Marie de Jongh

Teatre

¿Por qué lloras Marie? Marie de Jongh

Lloc: Auditori de la Merce - Girona

Data: 14 de Març de 2021

Només l'amor pot salvar a qui [llegir +]
De:
Fins a: