Teatre a Girona

El pare de la núvia Focus

0 vots
El pare de la núvia Focus
El pare de la núvia Focus

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
27 de Febrer de 2021
28 | 20 | 12 | 8 €
Horari: 19:30

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el "bodorrio" del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

Autoria: Joel Joan i Hèctor Claramunt. Direcció: Joel Joan. Repartiment: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés. Escenografia: Marc Salicrú. Vestuari: Ariadna Julià. Il·luminació: Ignasi Camprodon. Ajudant de direcció: Marcel Solè. . Direcció de producció: Maite Pijuan. Cap de producció: Marina Vilardell. Producció executiva: Raquel Doñoro. Director oficina tècnica: Moi Cuenca. Oficina tècnica: David Ruiz. Regidoria: Blai Pera. Sastreria: Toñi Chamorro. Una producció de Focus.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Aida

Teatre

Aida

Lloc: Teatre Municipal de Girona - Girona

Data: 7 de Maig de 2021

Campi qui pugui "Tres [llegir +]
Camí a l'escola

Teatre

Camí a l'escola

Lloc: Teatre Municipal de Girona - Girona

Data: 2 de Maig de 2021

Campi qui pugui "Tres [llegir +]
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
L'antiga presó de Figueres va ser un dels escenaris on es van rodar algunes de les escenes [..]