Teatre a Girona

El Preu

0 vots
El Preu
El Preu

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
15 de Març de 2019
26 | 22 | 12 | 8 €
Horari: 20:30

Direcció: Silvia Munt

Una història sobre l'enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions. El preu és el darrer èxit d'un dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller.
Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. En breu, la casa ha de ser enderrocada i, en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, un cirurgià d'èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars.
Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l'única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar als protagonistes en com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

Autor: Arthur Miller. Traducció: Neus Bonilla i Carme Camacho. Direcció: Sílvia Munt. Repartiment: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Saxo tenor: Pepino Pascual. Producció: Bitò Produccions
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: