Teatre a Girona

La tempesta

0 vots
La tempesta
La tempesta

Teatre Municipal el Jardí

Pl. Josep Plà, s/n 17600 - Figueres

Telèfon: 972 50 19 11
Web oficial
26 de Març de 2021
15 €, platea i llotges de platea. 12 €, primer i segon pis. Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.cat
Horari: 20:00

Adaptada i dirigida per Marc Rosich
Parking Shakespeare

De William Shakespeare

Pròsper torna a aplegar-nos en una platea per compartir un altre cop amb tots nosaltres la història de la seva dissort i veure com convoca a la seva illa màgica els propis fantasmes. Aquest cop, però, un nou fantasma s'escola en la representació, el de la bruixa Sycorax, la mare de Caliban. El personatge, eternament silenciat pel relat masculí i demonitzat igual que a totes les dones titllades de bruixes, ara agafa veu per donar-nos la seva versió del fets.

La tempesta és la darrera obra de Shakespeare i en la qual el bard mostra tota l'experiència acumulada al llarg de la seva vasta carrera, una peça misteriosa i ritual, que barreja pensar filosòfic i polític, recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca, i on es confronten l'Art creat pels homes i les forces tel·lúriques de la Natura.

Parking Shakespeare torna als escenaris amb la darrera obra de William Shakespeare per celebrar el desè aniversari de la companyia.

Proposta inclosa dins de les activitats programades amb motiu del Dia Mundial del Teatre (27 de març).

Interpretació: Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Carme Milán, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Àlvar Triay | Adaptació i direcció: Marc Rosich | Producció: Parking Shakespeare | Pròleg a partir d'un fragment del llibre Canto jo i la muntanya balla d'Irene Solà | Durada: 1 h 30 min aprox.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Els Ocells

Teatre

Els Ocells

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 23 de Abril de 2021

Una producció d''Oblideu-vos [llegir +]
La Ciutat Llunyana

Teatre

La Ciutat Llunyana

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 1 de Maig de 2021

Una producció d''Oblideu-vos [llegir +]
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
L'antiga presó de Figueres va ser un dels escenaris on es van rodar algunes de les escenes [..]