Teatre a Girona

L'Art de la Comèdia

0 vots
L'Art de la Comèdia
L'Art de la Comèdia

La Cate

Ronda Rector Arolas, 4 17600 - Figueres

Telèfon: 972 678 496
Web oficial
27 de Març de 2021
10 €. Socis de La Cate, 8 €.
Horari: 19:00

D'Eduardo De Filippo

Cia Gespa Teatre

Any 1964. En una ciutat de províncies italiana, el nou Prefecte de policia es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure's una estona, acceptarà escoltar el director d'una companyia de teatre ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d'un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presència, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social.

Amb aquesta base i en clau de comèdia, Eduardo de Filippo basteix un càustic retrat de la societat del seu temps i de l'enfrontament secular entre la cultura i el poder, alhora que proposa a l'espectador de participar en un joc de miralls on s'esborra la línia entre la realitat i la ficció.

L'art de la comèdia és un dels més brillants homenatges que s'han fet mai a l'art del teatre i planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

Interpretació: Joan Sarquella, Martí Pàmies, Gemma Palet, Xavi Casanovas, Elena Buxeda, Pep Oliu, Xavi Salvadó, Marta Riera, Juli Estanyol, Anna Ferrer, Jordi Massoni i Àngels Dalmau | Direcció: Jordi Massoni | Durada: 2 h 10 min aprox
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Els Ocells

Teatre

Els Ocells

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 23 de Abril de 2021

Una producció d''Oblideu-vos [llegir +]
La Ciutat Llunyana

Teatre

La Ciutat Llunyana

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 1 de Maig de 2021

Una producció d''Oblideu-vos [llegir +]
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
L'antiga presó de Figueres va ser un dels escenaris on es van rodar algunes de les escenes [..]