Teatre a Girona

Àries de Reservat

0 vots
Àries de Reservat
Àries de Reservat

Ateneu

Plaça de l'Estatut, s/n 17460 - Celrà

Telèfon: 972 493 026
Web oficial
26 de Gener de 2019
Horari: 20:00

Elena Martinell i Glòria Garcés

Una soprano i la seva pianista han estat contractades per a un concert privat molt especial. Els clients, de gustos peculiars, volen rebre el nou any amb música, però sense cap testimoni. Treballaran amb els ulls embenats.

Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s'atura de cop. Quan es treuen la bena no queda ningú viu. Ha arribat la fi del món. Només han sobreviscut elles.
Un espectacle que combina la lírica i la comicitat en una proposta arriscada i original que reuneix dues ànimes artístiques inquietes i poc ortodoxes: la soprano Elena Martinell i el director i dramaturg Marc Rosich, un creador que ha fet de la ironia un segell i de la bellesa una bandera. Glòria Garcés col·labora en aquesta ocasió com a pianista i parella còmica de la soprano.

Fitxa artística
Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich. Intèrprets: Elena Martinell (soprano coloratura) i Glòria Garcés (pianista). Espai escènic i vestuari: Joana Martí. Coreografies i moviment: Roberto G Alonso. Arranjaments musicals: Glòria Garcés. Tècnic de so: Alter sinergies. Disseny de llums: Àngel Puertas. Fotografia i disseny gràfic: Elisabeth Bataller – Zabet Photos. Producció: Elena Martinell i Glòria Garcés. Coproducció: Temporada Alta 2017. Amb el suport de la Diputació de Girona, Ajuntament de Girona i Beca KREAS.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: