Teatre a Girona

Ameba

0 vots
Ameba
Ameba

Ateneu

Plaça de l'Estatut, s/n 17460 - Celrà

Telèfon: 972 493 026
Web oficial
7 de Desembre de 2017
Gratuït
Horari: 19:00

Los Moñekos

"Apareixem davant vostre per a no confondre'ns amb tu. Ni amb tu... tranquil·la... amb tu tampoc.

Des del punt de vista de la ciència, es descriu com un estat evolucionat del primitiu instint de supervivència que mantenia als éssers humans units davant les amenaces, i facilitava la continuació de l'espècie mitjançant la reproducció. Val... deixem la ciència i anem a l'experiència...

Anem a transformar-nos, a canviar les nostres formes, a utilitzar allò amb el que ens hem format, a formalitzar una experiència per als sentits, i un llibre d'instruccions per a tu... però no et confonguis... no som Tu.

I és que és tan abismal el terreny, tant espai obert sense límit, que hem decidit ser els redactors del canvi, els proclamadors de les noves lleis, mai absolutes, sobre el què, el com, qui o amb qui.

Tres personatges en un acte perfo-concertat
un LP-Portfolio
un Track-Attack!"

"Los Moñekos durant, entre, envers, fins, llevat, malgrat, són Sarah Anglada i Miquel Fiol, contra, de, des, en, entre tots els seus coneixements, per, segons, sobre, sota, dir, contar i manifestar tot el que porten dins. Són autòctons, autosuficients, autocomplaents, estan totalment autoritzats encara que poden, podrien o pogueren causar algun tipus de trastorn aliè.

Per la seva formació i trajectòria professional paral·leles entre la dansa i l'art dramàtic, i pel seu estil de recerca en comú, Los Moñekos fluctuen entre el moviment i el teatre, entre l'ordre i el caos, sempre incidint en l'humor i el surrealisme. Parteixen d'una base molt física, d'impulsos actius, treballen molt la velocitat i la coordinació fins a alterar la realitat, i mitjançant la improvisació i el joc, van afegint altres registres artístics que els interessen com la música, el text, el cant, la manipulació d'objectes.

Pas a pas van teixint el seu llenguatge propi.

Són un joc constant entre lo zurdo y lo abzurdo."

Lloc: L'Animal a l'Esquena (Mas Espolla)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Des de la polèmica amb Kevin Spacey, la plataforma es pren molt seriosament l'assetjament [..]
Deixa el teu comentari
"Si consideres que els meus consells són una bestiesa, no sé què fas aquí", va recriminar a [..]