Teatre a Girona

Safari de la Cia. La Baldufa

0 vots
Safari de la Cia. La Baldufa
Safari de la Cia. La Baldufa

Teatre Bescanó

Carrer Major, s/n 17162 - Bescanó

Telèfon: 972 440 005
Web oficial
1 de Desembre de 2019
Amics d'El Teatre: 5 €+ despesa gestió Anticipada: 7 €+ despesa gestió Taquilla: 9 €
Horari: 12:00

SINOPSI:

Safari conserva els dos protagonistes d'Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot.

Ara, aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s'han trobat immersos a la sabana,on s'han desplaçat després d'haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó.

En la seva tasca d'investigació interpel·len la girafa, el mico, l'elefant, el cocodril...i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d'esbrinar quins són els motius d'aquest pesar.

Per què el cocodril s'entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d'animals també s'entossudeix en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s'envalenteixi?

Un espectacle adreçat de nou als més petits on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiuque reflecteixi tot aquest ecosistema.

El bullying és la qüestió que s'aborda. Les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament del cocodril i el lleó,i també del de la girafa, el mico i l'elefant.

La preocupació d'en Pinyot i en Carabassot és similar a la dels pares i mestres. Els infants també poden ser ferotges i cruels amb els companys. En canvi, tenim el convenciment de que, per mitjà de l'educació i el treball, es poden potenciar actituds i comportaments en positiu que permetin una convivència dolça i tranquil·la.

Us convidem a participar i gaudir d'aquest Safari
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: