Teatre a Girona

Els Pastorets de Banyoles Teatre Musical

0 vots
Els Pastorets de Banyoles Teatre Musical
Els Pastorets de Banyoles Teatre Musical

Teatre Municipal

Pere Alsius, 12 17820 - Banyoles

Web oficial
del 12 al 13 de Gener de 2019
10 €
Horari: 18:00

Direcció: Joan Solana / Direcció musical: Mariona Callís i David Costa / Direcció d'orquestra i arranjaments: Ultano Gómez / Disseny il·luminació: Valentín Sanz / Escenografia i vestuari: Pep Oliver / Confecció vestuari: Pilar Albaladejo / Vestuari: MonTse Baeza / Tramoies: Punt de Fuga

Els Pastorets de Banyoles són un referent del que n'han gaudit més de 25.000 espectadors en aquests darrers 22 anys, gràcies al nivell aconseguit tant per la part dramàtica com per la interpretació musical.

Cor de Teatre n'assumeix la coproducció juntament amb l'Ajuntament de Banyoles, el que garanteix la qualitat de l'espectacle.

Els Pastorets de Banyoles representa un projecte de formació d'actors sortits de les últimes fornades de l'Aula de Teatre, que conviuen dalt l'escenari amb actors de llarga trajectòria, el que potencia l'intercanvi de coneixement i d'experiència.

Des de 2015, Cor de Teatre Joves interpreta tota la partitura vocal, el que ha representat un relleu generacional en la part coral i garanteix la continuïtat d'aquesta tradició centenària a Banyoles.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

De:
Fins a: