Projeccions Cine a Girona

Economia col·lectiva Projecció de documental

0 vots
Economia col·lectiva Projecció de documental
Economia col·lectiva Projecció de documental

Cinema Montgrí

Carrer Codina, 28 17257 - Torroella de Montgri

Web oficial
29 de Febrer de 2020
Horari: 19:00

Un passi documental amb la col·laboració del Cinema Montgrí. Es visualitzarà "Economia Col·lectiva. L'última Revolució d'Europa" (60min, 2014) d'Eulàlia Comas, llicenciada en Periodisme i Antropologia. El documental ens permetrà visualitzar el procés de col·lectivització industrial dut a terme pels obrers durant la Guerra Civil. En acabar podrem gaudir d'un col·loqui al mateix cinema amb la directora.

"Economia Col·lectiva. L'última Revolució d'Europa"

A Catalunya, el juliol de 1936, l'alçament del general Francisco Franco fracassa. La revolució, l'esperança dels més desfavorits, esclata. Els treballadors i treballadores, majoritàriament anarcosindicalistes, assumeixen la gestió i la direcció d'entre el 70 i el 80% de les indústries i serveis del país. S'organitzen horitzontalment. Creen un sistema de prestacions socials. Fan possible una de les transformacions socials i econòmiques més radicals -d'arrel- del segle XX. És l'última revolució d'Europa.

Després de la projecció, la directora Eulàlia Comas compartirà tertúlia amb els assistents, comentant i detallant tot allò que sorgeixi del visionat del documental.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: