Projeccions Cine a Girona

Docs de mes. Advocate

0 vots
Docs de mes. Advocate
Docs de mes. Advocate

Museu del Cinema

C/ Séquia, 1 17001 - Girona

Telèfon: 972 412 777
Web oficial
4 de Febrer de 2021
Gratuït
Horari: 19:00

Les millors estrenes documentals a Girona

El primer dijous de cada mes us oferim l'estrena d'una pel·lícula documental. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català.

Aquest mes projectem: Advocate de Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche (Israel, Canadà i Suïssa, 2019) 108 minuts VOSC

Jueva i advocada, Lea Tsemel és un terratrèmol de l'advocacia a Israel, especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins, es considera una 'optimista dona enfadada'. Sense pels a la llengua, accepta representar acusats palestins hagin o no comés delictes sota la revolucionària idea i forta convicció que la repressió que pateixen justifica la seva lluita per alliberar-se.

Un seguiment exhaustiu durant la preparació de les defeses de dos casos concrets, el d'Ahmad, un nen de 13 anys, acusat de participar en un apunyalament d'un noi israelià i el de Israa Jaabis, acusada pels oficials israelians d'un intent frustrat d'atemptat suïcida, ens apropa a la inclassificable i excepcional personalitat de la protagonista.

Inscripció prèvia obligatòria: clicant sobre la data de l'activitat o per telèfon al 972 412 777. Aforament: 30 persones, per tal de garantir la distància de seguretat. Indicacions sanitàries: És obligatori l'ús de la mascareta durant tota la sessió i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic. Es prendrà la temperatura corporal dels assistents abans d'accedir a la sala. Entrada: lliure. Ho organitza: Paral·lel 40 i Museu del Cinema
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Projecció de diferents capítols de Les tres bessones

Projeccions Cine

Projecció de diferents capítols de Les tres bessones

Lloc: Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol - Girona

Data: Tot l'any

El gran director d'orquestra [llegir +]
Les noces de Fígaro (W. A. Mozart)

Projeccions Cine

Les noces de Fígaro (W. A. Mozart)

Lloc: Caixa Forum Girona - Girona

Data: 1 de Març de 2021

El gran director d'orquestra [llegir +]
De:
Fins a: