Exposicions a Girona

La pell visionària de Mapi Rivera

0 vots
La pell visionària de Mapi Rivera
La pell visionària de Mapi Rivera

Espai Art l'Abadia

Pl. Plaça de l'Abadia, 9 17860 - Sant Joan de les Abadesses

Web oficial
del 27 de Juliol al 13 de Octubre de 2019
Horari: De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenge de 10 a 14 h.

L'artista i fotògrafa Mapi Rivera (Osca, 1976), que resideix a Barcelona, serà la protagonista de l'Espai Art l'Abadia durant els pròxims mesos. "La pell visionària" és un recull de fotografies, dibuixos i caixes de llum dels darrers 15 anys de la trajectòria d'aquesta artista contemporània i poeta, que utilitza la bellesa del cos de les dones per remarcar el vincle místic i espiritual entre els humans i la natura.

Rivera explica així la seva obra, molt lligada, també, a la llum, com no podria ser d'altra manera parlant de fotografia: "El meu treball és un procés de depuració, de dilatar la pell, d'obrir-la visualment per a veure i deixar veure, mostrant-me en el recollir-me i recollint-me en el mostrar-me. Vaig haver de fer un procés de nuesa, de descobriment, d'il·luminació, per a no tenir la pell coberta i poder veure.

D'un temps ençà, visiono imatges nocturnes amb miríades d'estrelles que apareixen, a poc a poc, fertilitzant la foscor. Com a dona i creadora, em sento dipositària d'una petita matriu que està en correspondència amb la gran matriu còsmica. Quan, càmera en mà, en la quietud de la naturalesa, espero que aquestes llums llunyanes vagin inseminant el cel, sento com si un microcosmos fecundés també la meva càmera interna, i per extensió la meva càmera fotogràfica, matriu tecnològica."
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Els espectadors podran viure «la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats» [..]