Exposicions a Girona

Museu Memorial de l'Exili

1 vot
Museu Memorial de l'Exili
Museu Memorial de l'Exili

Museu Memorial de l'Exili (MUME)

C/ Major, 43-47 17700 - La Jonquera

Telèfon: 972 55 65 33
www.museuexili.cat
Tot l'any
Entrada General: 4,00 €. Entrada gratuïta: majors de 65 anys, menors de 16 anys, aturats, escolars, grups d'estudiants i docents. Tarifa reduïda de 3,00 €: pensionistes, carnet d'estudiant i grups d'adults. L'últim diumenge de cada mes Jornada de portes obertes i Visita guiada gratuïta per a particulars (amb reserva prèvia).
Horari: De juny a setembre: de dimarts a dissabte, de 10 a 19h i diumenges i festius de 10 a 14h. D'octubre a maig: de dimarts a dissabte, de 10 a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h. Els dilluns està tancat tot l'any.

El Museu Memorial de l'Exili (MUME) promou la recuperació de la història i de la memòria dels exiliats del nostre país, molt especialment de l'exili republicà, desencadenat pel desenllaç de la Guerra Civil de 1936-1939. L'exili és un fenomen d'abast universal que ha afectat i segueix afectant a grans col•lectius d'homes, dones i nens de tot el món. El MUME vol ser un espai de record i reflexió històrica on l'exemple de tantes vivències personals, col•lectives i polítiques serveixi de testimoni i aprenentatge per a les generacions futures. Consulteu els dies que l'exposició romandrà tancada.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

De:
Fins a: