Exposicions a Girona

Rahola Foto 2020

0 vots
Rahola Foto 2020
Rahola Foto 2020

Casa de Cultura de Girona

Pl. hospital, 6 17002 - Girona

Telèfon: 972 202 013
Web oficial
del 11 al 25 de Febrer de 2021
Horari: De dilluns a divendres de 10 a 20 h

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT

L'exposició «RaholaFoto2020» té la seva gènesi en els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que promouen cada any la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l'objectiu de reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines. La mostra es compon dels treballs que els fotoperiodistes van presentar a la onzena edició d'aquests guardons en la categoria que premia la millor fotografia de premsa.

Presenta un total de 29 imatges que giren principalment al voltant del fet noticiable més destacat de l'any 2019: les reaccions i les protestes ciutadanes a les comarques gironines en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics del procés.

«RaholaFoto2020» constitueix una mostra del treball d'onze professionals fotoperiodistes que, amb la seva mirada personal, aconsegueixen fer reviure l'any 2019 en imatges, les d'aquells fets de l'estiu i la tardor, però també les d'altres moments noticiables de l'any.

La sèrie guanyadora, obra del fotògraf Carles Palacio, destaca, segons les paraules del jurat, perquè «combina el poder descriptiu del moment amb una estètica fotogràfica d'alt nivell i ofereix una visió polièdrica dels fets». Palacios ens hi apropa des d'una mirada molt personal, que mostra els esdeveniments amb una visió allunyada de l'espectacularitat.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Bardenas Reales

Exposicions

Bardenas Reales

Lloc: Centro Cultural La Mercè - Girona

Data: Tot l'any

L'exposició mostra una cronologia [llegir +]
Joan Maragall, el poeta extasiat

Exposicions

Joan Maragall, el poeta extasiat

Lloc: Centro Cultural La Mercè - Girona

Data: Tot l'any

L'exposició mostra una cronologia [llegir +]
De:
Fins a: