Espectacles a Girona

Ballar és cosa de llibres

0 vots
Ballar és cosa de llibres
Ballar és cosa de llibres

Sala el Torín

C/ Roser, 19 17800 - Olot

Telèfon: 972 268 961
Web oficial
25 de Abril de 2019
5 euros
Horari: 18:00

Ballar és cosa de llibres és un espectacle escènic participatiu i per a tots els públics. Tu tries si balles, o bé mires com ballen. Una iniciativa que combina la dansa i l'observació de la dansa, el fet de ser ballarí i el de ser espectador, la força d'una experiència física i el plaer de sentir-se seduït per un cos que balla amb un llibre. Un espectacle on un llibre es pot convertir en la teva parella de ball, o el teu acompanyant.

Ballar és cosa de llibres ens embarca en un viatge estimulant, una experiència a mig camí entre la dansa i la literatura, entre la força del cos i la màgia de la paraula. Ballar amb llibres i observar la dansa que es crea quan es balla amb llibres. Descobrir el plaer de ballar llegint, de llegir mentre ballem, de ballar allò que llegim o llegir allò que ballem.

Direcció i interpretació: Claudia SolWat, Javier Vaquero, Pere Faura / Espai escènic i assessorament conceptual: Jordi Queralt / Disseny d'il·luminació: Guillem Gelabert, Irene Ferrer, Sergio Roca / Disseny sonor: Javier Vaquero, Ramon Ciércoles / Musica: VVAA / Disseny del "Libretto": Pablo Pelocodo / Selecció de llibres i assessorament literari: Tantàgora / Disseny de vestuari: Txell Janot, Pablo Pelocodo / Tècnica: Irene Ferrer / Producció: Claudia SolWat, Sandra Casals
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

De:
Fins a: