Espectacles a Girona

Oceans. El Mirall

0 vots
Oceans. El Mirall
Oceans. El Mirall

Teatre de Lloret

Parc de Can Saragossa, s/n 17310 - Lloret de Mar

Web oficial
26 de Abril de 2019
6 €
Horari: 21:00

Sinopsi:

Oceans és una festa, una foguera de vanitats, com diria Milan Kundera. Un ball de màscares en el que els personatges pretenen ser algú que en realitat no són. I qualn cau la màscara, es destapa el buit, la solitud, el desig i la ràbia, més enllà de qualsevol convenció social. I és aleshores que els personatges es mostren tal com són : brutals i alhora vulnerables; tendres, i al mateix temps, inquietants.

Oceans, és una celebració salvatge en la que aparença i realitat conformen la paradoxa de l'època en la que vivim: l'era dels likes. I menstrestant, el planeta es transforma, el gel polar es fon i mica en mica tornem a l'origen : tornem a ser aigua, a ser oceà.

El Mirall és un grup de Blanes que fa 32 anys va sorgir de l'escola pública Joaquim Ruyra. Se centra en la pedagogia teatral per a joves (escoles, instituts i tallers) i en espectacles de creació pròpia..

Fitxa artística:

Autor i director: Ferran Joanmiquel

Intèrprets: Carme Rodriguez, Mireia Micàs, Xavier Puigdemont, Roser Gelabert, Eva Ariza, Anna Gonzàlez, Sílvia Marqués, Sílvia Soliguer, Gemma Castiblanque , Paula Tomé, Lali Barti, Esther Bordallo, Albert Torras, Cristina Pérez, David de la Fuente, Cristina Abian, Joan Romà Llums : Ferran Joanmiquel i Carlos Gonzàlez

Creació coreagrafies, vestuari i espai escènic :El Mirall
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Swing It

Espectacles

Swing It

Data: 20 de Agost de 2019

De:
Fins a: