Espectacles a Girona

Poemes visuals

0 vots
Poemes visuals
Poemes visuals

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
19 de Febrer de 2020
12 €
Horari: 20:30

Jordi Bertran

Poemes Visuals: un espectacle per a adults que fascina a la mainada.
Poemes Visuals, és un espectacle generós, ple de tendresa, que omple cada racó de l'escena d'un virtuosisme inusual, fruit d'anys de treball. A l'escenari prenen vida un conjunt de lletres construïdes amb senzillesa, que requereixen de gran mestria per a aconseguir que, amb la seva manipulació, el gest se transformi en vers i el vers en emoció.
L'espectacle s'inspira en la màgia dels poemes visuals del poeta català Joan Brossa, prenent en préstec el magnetisme de l'abecedari brossià, el joc de lletres amb el que el poeta il•lustrava la seva poètica visual.
Poemes Visuals comença amb un actor-músic, representant un poeta; porta una maleta plena de lletres d'escuma i comença a jugar amb els seus sons i formes, descobrint que, a partir de les lletres, pot crear poesia sense la necessitat de construir paraules.
Amb la guitarra i les cançons estableix una tendra relació amb les lletres, que prenen vida i creen un univers ple de personatges, coreografies, humor i accions dramàtiques, tot demostrant que les lletres no serveixen només per a omplir papers i ordinadors sinó que també poden crear un món sensible, de sorprenent senzillesa.
Les lletres, manipulades amb tiges sobre una taula, adquireixen vida pròpia i es van transformant a mesura que avança l'espectacle.

Autor i director: Jordi Bertran.. Repartiment: Isabel Martínez, Eduardo Telletxea, Jordi Bertran.. En alternança amb: Pau Murner, Miquel Nevado, Toni Ubach, David Zuazola i Inés Alarcón.. Creació de l´espectacle: Santi Arnal, Karin Schäfer, Toni Zafra, Zilda Torres, Miquel Gallardo, Jordi Bertran.. Vestuari: Ma. Dolors Fernández.. Fotografia: Mireia Margenat.. Disseny gràfic: Miquel Llach.. Producció: Companyia Jordi Bertran.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Joan Puigdemont

Espectacles

Joan Puigdemont "Putxy"

Lloc: Centro Cultural La Mercè - Girona

Data: Tot l'any

De:
Fins a:

No t'ho pots perdre. . .