Espectacles a Girona

Tosca de G. Puccini El liceu a la Fresca

0 vots
Tosca de G. Puccini El liceu a la Fresca
Tosca de G. Puccini El liceu a la Fresca

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
28 de Juny de 2019
Gratuït
Horari: 22:00

L'objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l'òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operístic​a.
El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l'òpera, assistint d'una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

Projecciò del melodramma en tres actes.

Passió, lluita i sacrifici de la Tosca de Liudmyla Monastyrska en una de les òperes italianes més cèlebres.

Torna al Liceu el muntatge de Paco Azorín de l'òpera de Giacomo Puccini. Odi, amor, passió, violència i religió van de bracet en aquesta obra mestra del compositor de Lucca. Viure per l'art i morir per l'amor són les dues constants de Tosca, el triangle visceral perfecte entre Cavaradossi, Tosca i Scarpia, en el context dels temps convulsos de la Roma envaïda per Napoleó. "Jo no opto per proporcionar una monumentalitat èpica, sinó per cedir protagonisme als cantants, apropant-los sempre al públic", va declarar l'escenògraf i director escènic Paco Azorín respecte d'aquest muntatge, escrupolosament fidel a l'original, i que demostra la vigència i modernitat del títol puccinià. Repartiments brillants per a una de les òperes més cèlebres i representades del repertori italià, amb direcció musical de John Fiore.

Jardins de les Pedreres
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Joan Puigdemont

Espectacles

Joan Puigdemont "Putxy"

Lloc: Centro Cultural La Mercè - Girona

Data: Tot l'any

De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El jugador de bàsquet mostra la seva faceta més desconeguda davant les càmeres