Concerts a Girona

Intocables

0 vots
Intocables
Intocables

Teatre Espai la Pineda

Carrretera de la Argelaguet, s/n 17150 - Sant Gregori

Web oficial
23 de Gener de 2021
Anticipades: 18 € // 16 € amb la Targeta Cultura de Sant Gregori A taquilla: 20 € // 18 € amb la Targeta Cultura de Sant Gregori
Horari: 20:00

Concert de Gerard Quintana

INTOCABLES proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, cançons que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els que se sostè el sistema.

Gerard Quintana, amb l'ajut d'Oest Trip, la formació vallesana integrada per Oest de Franc, despleguen un seguit de referències musicals que han eixamplat els nostres límits els darrers cinquanta anys i han anat obrint un espai de llibertat que ara es veu amenaçat. Avui mateix veiem com els censors han estat substituïts pels jutges i la censura per la presó. La por és la nova amenaça, i l'auto-censura és la consecuència.

El compromís pot ser didàctic, lúdic i alhora transformador, com els artistes que recupera INTOCABLES. De John Lennon a Víctor Jara, de la Velvet Underground a Serge Gainsbourg, de Crosby, Stills Nash and Young a Sex Pistols, de Pau Riba a Albert Pla, de Dylan a Bowie. La llibertat d'expressió sempre ha necessitat ser defensada, però ara ho reclama més que mai.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

De:
Fins a: