Concerts a Girona

Arnau Griso

0 vots
Arnau Griso
Arnau Griso

58è Festival de la Porta Ferrada 2020

Plaça del Mercat, 6 17220 - Sant Feliu de Guixols

Web oficial
9 de Agost de 2020
Des de 20 €
Horari: 22:30

Espai Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues)

135 milions de streams entre Spotify i Youtube avalen el regnat a les xarxes d'Arnau Griso, un duo amb lletres directes que destil·len tanta crítica social com bon humor. Arnau Blanch i Eric Griso, veïns de Sant Cugat, han situat el seu disc, Revolución Bananera, que defineixen com una «moviment social basat en el sentit comú, l'absurd i el bonrotllisme», en segona posició en la llista d'àlbums més venuts i, amb flamants sold outs en sales d'arreu d'Espanya i actuacions en grans recintes com el Sant Jordi Club de Barcelona o el Wizink Center de Madrid, s'han reafirmat com un dels fenòmens musicals més simpàtics i aclaparadors dels darrers temps. Instigadors de la primera manifestació «bonrotllista» de la història, artífexs d'un projecte solidari a Uganda i autors d'un munt de cançons d'infal·lible ganxo melòdic, Arnau Griso han nascut per robar-nos un somriure. L'estiu és seu!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Arnau Blanch, veu / Eric Griso, guitarra i veu / Dani Hernández, guitarra / Nico Mellon, baix / Lucas Peire, teclat / Guillem Arnau, bateria
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

De:
Fins a: