Concerts a Girona

Beret

0 vots
Beret
Beret

57e Festival Porta Ferrada 2019

Plaça del Mercat, 6 17220 - Sant Feliu de Guixols

Web oficial
15 de Agost de 2019
Horari: 22:30

Espai Port

Pista general + Meet & Greet: inclou trobada amb l'artista abans del concert.

20:30h. Convocatòria Meet & Greet

22:30h. BOTH FACE
23:15h. BERET

Es diu Francisco Jávier Álvarez Beret, és de Sevilla, té 22 anys i, d'ençà que un amic seu va penjar fa quatre anys per casualitat un vídeo seu a Internet, ha protagonitzat una de les irrupcions virals més espectaculars de la història de la música a Espanya. Lo siento i Vuelve, dos dels seus hits més irresistibles, acumulen cadascun més de 150 milions de visualitzacions a Youtube; les versions dels seus temes, entre les quals n'hi ha ja d'Aitana i Karol G, es propaguen com un virus a Internet; 300.000 followers el segueixen fidelment a Spotify; i Ápices, el seu tercer disc, amb el qual va sacsejar fa dos anys els fonaments de la música urbana espanyola, l'ha dut a triomfar a l'Amèrica Llatina i a convertir-se definitivament en l'ídol de milions de joves. Reggae, pop urbà i dancehall d'encant natural i elevat poder addictiu. És Beret i és un dels noms del moment. I si a Youtube t'ha entusiasmat, ni t'imagines què pot representar veure'l en directe.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Francisco Javier Álvarez BERET, veu / David Núñez Jiménez, teclats / Emilio Sánchez Rodríguez, bateria / Samuel Cabrera Rincón, DK / Víctor Manuel Seco Márquez, veus
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]