Concerts a Girona

Jack Johnson All The Light Above It Too

0 vots
Jack Johnson All The Light Above It Too
Jack Johnson All The Light Above It Too

56 Festival de la Porta Ferrada 2018

Plaça del Mercat, 12 17220 - Sant Feliu de Guixols

Web oficial
13 de Juliol de 2018
Des de 43 €
Horari: 21:30

Espai Espai Port

21:30h. Xavier Calvet
23 h. JACK JOHNSON

Quan, amb 17 anys, el hawaià Jack Johnson va patir una lesió a la mà, el món del surf va perdre una estrella potencial, però el de la música, en canvi, va guanyar un cantant amb uns poders gairebé sobrenaturals per tocar la fibra. Surfista, cantant i guitarrista, així com també poeta i cineasta, el polifacètic artista hawaià fa a Sant Feliu de Guíxols l'únic concert de presentació a Catalunya d'All the light above it too, un setè disc concebut amb la mateixa consciència mediambiental de sempre i amb denúncies, aquesta vegada contra les fake news de Trump. Apadrinat per Ben Harper en el seu disc de debut l'any 2001 (Brushfire fairtyales) i estrella planetària, quatre anys després, amb l'històric -i rodó- In between dreams, Jack Johnson continua posant la pell de gallina amb les seves cançons properes i artesanals al mateix temps que impulsa sense descans tota mena de projectes relacionats amb l'educació i el medi ambient. Johnson s'enamorarà de ben segur de les aigües de les nostres cales, i nosaltres quedarem rendits al seu talent i al de l'artista convidat d'aquest concert: el ganxó Xavier Calvet, músic de Bullitt que s'estrena en solitari amb el disc Firebird.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Jack Johnson, veu i guitarra / Zach Gill, teclats i veus / Merlo Podlewski, baix / Adam Topol, bateria i percussió // Xavier Calvet, veu principal i guitarra / Vidal Soler, guitarra i veus / Marc Clos, vibràfon, mandolina i veus / Santi Garcia, baix / Guille Caballero, teclats i veu / Enric Pla, bateria
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: