Concerts a Girona

Sting

0 vots
Sting
Sting

Cap Roig Festival 2019

Camí del Rus, s/n 17230 - Palafrugell

Web oficial
19 de Juliol de 2019
220-300 €
Horari: 22:00

Amb disset premis Grammy i 100 milions de discos venuts, Sting, el músic de renom mundial, presenta: My songs

Sting torna al Festival de Cap Roig amb: My Songs, un espectacle dinàmic i desenfrenat centrat en les seves cançons més estimades i que recorrerà la prolífica carrera del guanyador de disset premis Grammy. Els seus fans podran escoltar èxits com "Englishman In New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" i molts més, amb Sting acompanyat d'un conjunt de rock elèctric.

El compositor, cantautor, actor, autor i activista Sting va formar The Police l'any 1977 amb Stewart Copeland i Andy Summers. La banda va publicar cinc àlbums d'estudi, va guanyar sis premis Grammy i dos Brits.

Després de The Police, un dels artistes solistes més singulars del món, Sting ha rebut deu premis Grammy, dos Brits, un Globus d'Or, un Emmy i quatre nominacions a l'Oscar, entre altres guardons.

Recolzant el seu àlbum guanyador d'un Grammy 44/876, Sting i el músic de reggae Shaggy es van embarcar, l'estiu del 2018, en una gira per diferents llocs emblemàtics, entre els quals hi havia Cap Roig, en què tots dos artistes van interpretar els seus èxits més cèlebres i també les cançons de l'àlbum conjunt.

Al llarg de la seva carrera, Sting ha venut prop de cent milions d'àlbums del seu treball combinat amb The Police i com a solista.

Jardí Botànic de Cap Roig
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]