Concerts a Girona

Aiala

0 vots
Aiala
Aiala

Jardins del passeig Arqueològic, s/n 17004 - Girona

Web oficial
6 de Agost de 2020
Gratuït
Horari: 21:00

Primer a Vic, després al Cruïlla i ara al Tempo

Aiala és un univers. Un univers en el qual música i imatge van agafades de la mà. Cada cançó és un món. I el món s'escolta i es veu.
Jara Aiala es va presentar el setembre de 2018, amb els seus 21 anys, a La Panchita de Barcelona. Amb Chalart58 va començar a preparar la seva primera maqueta i poc temps després, se'ls va unir Isaïes Albert, guitarrista. El gener de 2019, després de finalitzar la demo, van fitxar per New Beats, el segell de música electrònica de Kasba Music.
Després de tres singles amb els seus respectius videoclips que van donar un primer toc d'atenció a la crítica, el 13 de setembre es va publicar el seu primer àlbum Nothing less than art, un compendi de música negra, des del blues fins al trap, amb presència predominant de neo-soul i de r'n'b electrònic però amb el concepte pop com a base compositiva. El disc inclou col·laboracions de Clara Peya, Matah, Sister Castro i el Rubio, entre d'altres.
La presentació es va realitzar al Mercat de Música Viva de Vic el mateix mes de setembre i un mes més tard es presentava al Cruïlla de Tardor a Barcelona. El disc ha aparegut en els llistats dels millors de l'any en revistes com Mondo Sonoro o Enderrock, i ha estat nominat a Millor Disc de l'any 2019 en els Premis Enlace Funk de la revista del mateix nom.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Ben L'Oncle Soul

Concerts

Ben L'Oncle Soul

Lloc: L'Auditori - Palau de Congressos de Girona - Girona

Data: 3 de Octubre de 2020

Presentació del nou disc: El Senyal [llegir +]
Els Amics de les Arts

Concerts

Els Amics de les Arts

Lloc: L'Auditori - Palau de Congressos de Girona - Girona

Data: 17 de Octubre de 2020

Presentació del nou disc: El Senyal [llegir +]
De:
Fins a: