Concerts a Girona

Concert amb Xiaolu Zang (piano)

0 vots
Concert amb Xiaolu Zang (piano)
Concert amb Xiaolu Zang (piano)

Auditori Josep Viader

Pl. hospital, 6 17001 - Girona

Telèfon: 972 202 013
Web oficial
14 de Febrer de 2020
10 €
Horari: 20:00

Hammerklavier

Xiaolu Zang Guanyador de diversos concursos com el Concurs Internacional de Piano de Verona, el concurs de piano "Mayenne International" i el Concurs internacional de piano "Città di Imola", semifinalista del Concurs Internacional de Piano de Hamamatsu, el pianista xinès de vint anys Xiaolu Zang és considerat per la crítica com "un músic excepcionalment modern, obert, accessible i amb una excel·lent qualitat, combinació de tècnica impecable, sensació de matís i espectacle escènic brillant ".

Xiaolu Zang ha realitzat nombrosos concerts a la Xina, Alemanya, França, Itàlia, Espanya, Grècia i ha estat convidat a actuar a diversos festivals de música, com ara la Fondazione Arena di Verona, Acadèmia Internacional d'Estiu Mozarteum Salzburg, Festival Internacional de Música de Beijing, entre molts altres.

També ha col·laborat amb Niedersächsisches Staatsorchester Hannover, Orquestra Filharmònica de "Mihail Jora" de Bacau i ha treballat juntament amb artistes de renom com Francesco Ommassini, Valtteri Rauhalammi, Florian Groß o Ovidiu Balan.

Ha actuat en diverses sales de concerts entre les quals cal destacar el Centre Nacional d'Arts Escèniques de Beijing, Wiener Saal a Salzburg o Teatro dell 'Osservatorio Bolonya.

El 2017 va ser admès a la Universitat de Música, Drama i Mitjans de Hannover i va continuar els seus estudis sota la tutela del professor de renom mundial Arie Vardi.

La seva gira actual de concerts inclou recitals a Àsia i Europa, així com concerts amb la Chamber Philharmonie Munich "da Capo" i la Verona Philharmonie. El seu primer àlbum sota el segell de KNS Classical s'estrenarà a l'estiu de 2020.

PROGRAMA

Robert Schumann
Carnaval op. 9

Franz Liszt
Sonata en si menor, S.178
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Bigblack Rhino

Concerts

Bigblack Rhino

Data: 12 de Agost de 2020

Hablo tu idioma pero no lo entiendo [llegir +]
Litus

Concerts

Litus

Data: 4 de Agost de 2020

Hablo tu idioma pero no lo entiendo [llegir +]
De:
Fins a: