Concerts a Girona

Clara Peya

0 vots
Clara Peya
Clara Peya

La Cate

Ronda Rector Arolas, 4 17600 - Figueres

Telèfon: 972 678 496
Web oficial
12 de Febrer de 2021
15 €. Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat i, el mateix dia del concert, a la taquilla de la La Cate.
Horari: 20:00

Perifèria

Perifèria és el seu nou treball, el desè àlbum de la pianista i compositora Clara Peya. L'univers de l'artista s'inspira aquest cop en els espais de pas, els límits entre un lloc i l'altre, espais buits, buidats. Costa encaixar en una societat tan tancada al que és diferent i centrada a conservar els privilegis i zones de confort de cadascuna, la Clara ens proposa posar la mirada en aquests "no-llocs".

Un viatge a les fronteres també del so, a través d'un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano de paret amb sordina com una opció estètica que respon també a una opció política: donar espai a allò imperfecte, menystingut.

Perifèria de Clara Peya presenta un nou repertori de cançons profundes i compromeses, posant la mirada als "no-llocs, que es combinen amb passatges instrumentals d'un pianisme exquisit.

Interpretació: Clara Peya (piano i electrònica), Enric Verdaguer (veu), Vic Moliner (baix elèctric i electrònica), Didak Fernández (bateria i electrònica) | Durada: 1 h 30 min aprox
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Blanquito Zurdito

Concerts

Blanquito Zurdito

Lloc: Auditori Caputxins - Figueres

Data: 9 de Abril de 2021

Dues intèrprets alt-empordaneses [llegir +]
Laia Fabra i Marta Viñas

Concerts

Laia Fabra i Marta Viñas

Lloc: Auditori Caputxins - Figueres

Data: 12 de Març de 2021

Dues intèrprets alt-empordaneses [llegir +]
De:
Fins a: