Concerts a Girona

Vega

0 vots
Vega
Vega

Ateneu

Plaça de l'Estatut, s/n 17460 - Celrà

Telèfon: 972 493 026
Web oficial
5 de Març de 2021
4,50 € - 7 €
Horari: 20:00

PAULA GRANDE I ANNA FERRER

La cuina i les feines de la llar; la religió, l'església i la fe cristiana; la vida íntima i la sexualitat; la maternitat i les cures... Durant els dos últims segles, els rols de les dones s'han concentrat en àmbits socials i culturals determinats, alguns clarament definits i d'altres totalment infranquejables. Inspirades en el cançoner en línia del projecte Càntut. Cançons de tradició oral, Paula Grande i Anna Ferrer presenten Vega, un disc que visibilitza i dóna veu a les mares, filles, nenes i joves de generacions passades.
Deu cançons amb composició original, arranjaments i direcció artística de Paula Grande i Anna Ferrer, que fan viure els textos i les històries d'un repertori que reflecteix la vida quotidiana de les dones d'abans, però en un pla sonor apte per als nous públics, amb peces ballables i actuals.
Acompanyades per Vic Moliner al contrabaix i els pedals, Paula Vegas als teclats i els sintetitzadors i Juan Rodríguez Berbín a la percussió, Paula Grande i Anna Ferrer presenten una proposta única que enllaça tradició i modernitat; un pont entre el passat i el present que mescla instruments tradicionals amb música llatina, rap o electrònica, apropant el folklore català a l'escena musical d'avui dia.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: