Concerts a Girona

Pink Floyd Live Experience

0 vots
Pink Floyd Live Experience
Pink Floyd Live Experience

Teatre Bescanó

Carrer Major, s/n 17162 - Bescanó

Telèfon: 972 440 005
Web oficial
8 de Novembre de 2020
Amics d'El Teatre: 18 €+ despesa gestió Anticipada: 20 €+ despesa gestió Taquilla: 24 €
Horari: 18:00

Sinopsi

The Other Side és un grup de 8 músics, professionals de les arts visuals de Menorca, amb el cantant Shanti Gordi al davant, que l'any 2011 van decidir fer possiblement una de les millors bandes tribut a Pink Floyd del planeta i es van embarcar en un projecte molt pretensiós el qual durant aquests 8 anys, els ha portat a recórrer diverses vegades la península i part d'Europa.

Després de 'Horizon Tour 2017', The Other Side torna amb 'Coming Back to Life Tour 2019', una sobredosi de rock simfònic per seguir fascinant als seus fans que, concert rere concert, han pogut gaudir d'aquesta banda tan sòlida i potent que durant 2h30min barreja llums, projeccions i una posada en escena acurada amb una força i potència absolutament contagiosa.

L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del
panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70. The Other Side, amb 'Coming Back to Life Tour 2019 'reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i humilitat absolutes interpretant tots els clàssics de la banda britànica. Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas mes importants de la península, una afirmació corroborada per crítics musicals i, per descomptat, per la gran majoria dels milers d'espectadors que ja han vist la seva espectacle.

The Other Side us ofereix una oportunitat de passar-vos a l' 'altre costat, així que no dubteu!

The Other Side són:

Shanti Gordi (Veu i Teclats)
Pedro S Tuomala ( Veu i guitarra)
Simó Bosch (Guitarra solista)
Toni Genestar (Bateria)
Wis Geer (Baix)
Marc Bosch (Saxo)
Joana Melià (Cors)
Judith Uris (Cors)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: