Concerts a Girona

Haydn: La Canterina

0 vots
Haydn: La Canterina
Haydn: La Canterina

Auditori de l'Ateneu

Plaça Major, 40 17820 - Banyoles

Telèfon: 972 57 60 49
Web oficial
23 de Gener de 2021
12 € taquilla
Horari: 20:30

Cia. El teatre de les comèdies

Òpera

La Canterina és una òpera còmica en dos actes del compositor Franz Joseph Haydn (1732–1809), una caricatura de la vanitat i l'ambició dels protagonistes de l'espectacle operístic. La nova producció de la companyia Teatre de les Comèdies ofereix l'òpera adaptada al català per tal d'optimitzar-ne la comprensió. Fidels a la voluntat de portar l'òpera arreu del territori, han dissenyat un espectacle apte per ser representat en teatres i auditoris.

El Teatre de les Comèdies, que nasqué a Reus amb la intenció d'apropar l'òpera en viu a nous públics, pretén arribar a tot tipus de poblacions petites i mitjanes sense programació estable d'òpera. Totes les seves produccions s'ofereixen adaptades al català i la interpretació musical es fa seguint criteris històrics. La seva primera producció, La Serva Padrona de Pergolesi adaptada al català, ha estat representada en setze ocasions arreu del territori català des de la seva producció i estrena l'any 2015.

Cantants: Clara Brunet, soprano; Carles Prat, tenor; Maia Planas, soprano, i Matthew Thomson, tenor. Músics: Marcel Pascual, Merixell Genis, Isabel Soteras, Guillem Cabré, Nuria Pujolràs, Dimitri Kindinis, Oriol Casadevall, Josep Mateo, Guillermo Beltran, Anna Albert, Gerard Serrano i Anna Andrés. Director d'escena: Jordi Vall.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Llàgrimes de sirena

Concerts

Llàgrimes de sirena

Lloc: Auditori de l'Ateneu - Banyoles

Data: del 5 al 7 de Març de 2021

Músiques modernes Júlia [llegir +]
Ginestà

Concerts

Ginestà

Lloc: Auditori de l'Ateneu - Banyoles

Data: 13 de Març de 2021

Músiques modernes Júlia [llegir +]
De:
Fins a: