Concerts a Girona

Sessió Vermut amb Joan Colomo

0 vots
Sessió Vermut amb Joan Colomo
Sessió Vermut amb Joan Colomo

Festa Major de Sant Martirià 2020

Pg. de la Indústria, 25 17820 - Banyoles

Web oficial
24 de Octubre de 2020
Gratuït
Horari: 12:30

Sessió Dj

Plaça del Carme

Més informació: www.sonoramusica.com

Diuen que a la tercera va la vençuda, però nosaltres intentarem que funcioni a la segona! L'any passat vam patir de valent la resolució de l'epidèmia feixista i ens vam veure obligats a substituir en Colomo per una sessió a favor dels presos polítics i exiliats. I aquest any a la primera pandèmia s'hi afegeix la de la covid-19… En fi, ens en sortirem!

Si sobre els escenaris és una màquina retallant i empalmant temes, imagina't com serà en Joan Colomo darrere d'uns plats (i amb mascareta).

Que tremolin els beats, perquè aquest malabarista de les sis cordes és màgic, és meravellós. Encara serà capaç "d'enxufar" Motörhead després de la Rafaella Carra sense ni parpellejar. Tot dependrà de l'oferta i la demanda del públic, i de si està en èxtasi permanent o li fa una enmienda a la totalidad.

Ara bé, també pot passar que Contra todo pronóstico ens posi un àlbum sencer d'algun artista avorrit mentre es fot uns "xupitos" de gel hidroalcohòlic, i es marca uns shake it shake its amb aquella cara de nen innocent que no ha trencat mai cap plat.

En fi… senyores i senyors: Joan Colomo!
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Quartet Gerhard

Concerts

Quartet Gerhard

Lloc: Auditori de l'Ateneu - Banyoles

Data: 12 de Desembre de 2020

De:
Fins a: