Concerts a Girona

The Bandit (live)

0 vots
The Bandit (live)
The Bandit (live)

Festival 17820. Música electrònica i art digital

Pg. de la Indústria, 25 17820 - Banyoles

Web oficial
28 de Setembre de 2019
Horari: 02:00

La Nau

The Bandit, més conegut com a Spy Dj en el circuit de clubs de Barcelona, és l'àlies que utilitza José Expósito per presentar les seves produccions. A finals dels anys 90 experimentava amb guitarres i teclats que poc a poc va anar substituint per màquines i software professional.

L'any 2000 va iniciar l'edició dels seus treballs en diversos netlabels i a deixar- se veure en directe a sales de Barcelona i rodalies com a Neón, Distrito Diagonal o Faktoria d'Arts.

L'any 2012 edita el seu primer 12" amb el segell Artifexbcn i un EP per Prodamkey Records, presentats en directe a sales com Moog, Boulevard, etc…

És a partir d'aquest moment que comença a gestar el seu propi estil. Poc temps després funda Electroclub Recordings, netlabel amb el que comença a publicar treballs propis i d'altres artistes nacionals i internacionals.

L'any 2018 va posar en funcionament, junt amb Vema Diodes i Maria MS, el nou segell Útil Records que compta amb dues referències editades en vinil i pel qual prepara el seu nou proper EP que veurà la llum en els propers mesos.

Assistirem a la seva particular visió de l'Electro influenciada pel Techno i l'Electrònica dels 80 en el que caben diferents formes d'experimentació, des de melodies melancòliques fins estridències desfermades sustentades per les percussions de la TR-808.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Els espectadors podran viure «la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats» [..]