Concerts a Girona

Chelis / Xavier Gibert

0 vots
Chelis
Chelis

Festival 17820. Música electrònica i art digital

Pg. de la Indústria, 25 17820 - Banyoles

Web oficial
28 de Setembre de 2019
Horari: 23:00

Bar 800

Chelis és un DJ amb coneixement un profund de cada estil musical. A més té discurs coherent, i una tècnica impecable. Les seves sessions estan plenes personalitat, risc, sentit de l'humor i per tant, és capaç de realitzar una sessió molt completa amb cadascun dels seus atributs.

En dues dècades de trajectòria ha tingut residències dedicades al grime/dubstep, al techno, a la música negra en totes les seves vessants, al skweee, al ambient, al hip-hop, la bass music, el disco… en clubs com Moog, Katos, Florida 135, Razzmatazz, Sirocco, Lolita, Nitsa… o festivals com Sonar (en cinc ocasions!), Monegros Desert Festival, Observatori, Electro2m, Periferias, BAM, Lurrazpiko, Primavera Sound…

A nivell internacional ha visitat amb la seva maleta clubs a Copenhagen, Oslo, París, Stockholm, Helsinki, Rotterdam, Oporto o Berlín.

La revista Rock de Lux l'ha escollit en quatre ocasions com Millor Dj Nacional i en quatre ocasions ha guanyat el premi a millor Dj als Premios de la Música Aragonesa. Paral·lelament a la seva activitat darrera els plats, va fundar la botiga de discs Robot, referent a la seva ciutat natal Saragossa, i va ser cofundador del segell Kontakte, que es decanta per les textures IDM, l'electrònica més abstracta i complexa i el Lo Fi Funk.

Per arrodonir aquest currículum, és l'ànima promotora de Magma, un event bimensual i un festival dedicat a l'electrònica underground que mira cap el futur revisant el passat.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Els espectadors podran viure «la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats» [..]