Concerts a Girona

Akkan (live) / Xavier Gibert

0 vots
Akkan (live)
Akkan (live)

Festival 17820. Música electrònica i art digital

Pg. de la Indústria, 25 17820 - Banyoles

Web oficial
28 de Setembre de 2019
Horari: 22:00

Bar 800

AKKAN és el nou projecte conjunt entre beGun i Ocellot, resultat de la unió de dos universos sonors de llarga trajectòria i de gran reconeixement. internacional, que barreja efectes hipnòtics i al·lucinògens amb allò extremadament salvatge i ancestral.

El seu especial so ha estat plasmat a BANANAT (La Belle Records), el EP de tres temes més un remix a càrrec de l'israelià Naduve (Disco Halal / Multi- culti) amb el que varen entrar en escena, i a REGALIU (Foehn Records), que inclou dos nous talls originals més un remix del xilè Dj Raff (National Records).

En aquests treballs es reflexa aquesta comuna inquietud per allò ètnic i natural, que entra en joc amb un entramat de beats sempre estimulant i contagiós: sons selvàtics, cors i veus exòtiques, percussions tribals, vents i instruments folklòrics que transporten de la sabana africana als altiplans andins des de la primera nota.

Mentre perfilen el seu primer àlbum d'estudi per abans de final d'any, AKKAN presenten un nou treball KAI (La Belle Records) acompanyat de remixes de El Buho (Wonderwheel Recordings) i Íñigo Vontier (Correspondant), un renovat i fascinant viatge a l'imaginari musical del duo barceloní ple de sons ocults, melodies orgàniques, ritmes elàstics i talls vocals orientals.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Els espectadors podran viure «la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats» [..]