Concerts a Girona

Marc Piñol

0 vots
Marc Piñol
Marc Piñol

Festival 17820. Música electrònica i art digital

Pg. de la Indústria, 25 17820 - Banyoles

Web oficial
28 de Setembre de 2019
Horari: 20:00

Set Cafè

Agitant dia i nit de la ciutat comtal, la seva selecció és diversa i eclèctica, en la que hi ha cabuda per tot: electro, techno, drum'n'bass, rock, electrònica, new wave, minimal house, pop, punk i, per sobre de tot, els seus dos gèneres preferits: acid i la música disco

Periodista musical des de 1994 i Dj des de 1997, la trajectòria musical de Marc Piñol ha estat tan atropellada i impossible com qualsevol dels seus sets que l'han fet tan famós a Barcelona i arreu. Si algú busca en algun vell Rock de Lux, aB, Self o Dinamo, és molt probable que trobi alguna de les seves sorprenents critiques de música, cinema i literatura.

Essent autodidacta en el món del disseny, va signar obres mestres de la publicitat minimalista i avantguarda junt amb Juanjo Sáez, de Círculo Primigenio.

A partir de 1997, Marc comença a proliferar a cabines de bars de dubtosa reputació deixant de banda la seva feina com a periodista, i només un any i mig després, debuta com a resident de la barcelonina sala Nitsa, així com treballant a CD Drome.

Piñol ha estat involucrat a Hivern Discs, el segell de John Talabot, publicant remixes (The XX, Populette Remain, Fasenuova, David Shaw y The Beat, entres d'altres) o les seves pròpies produccions. Agitant dia i nit de la ciutat comtal, la seva selecció és diversa i eclèctica, en la que hi ha cabuda per tot: electro, techno, drum'n'bass, rock, electrònica, new wave, minimal house, pop, punk, acid i la música disco.

Aquests darrers anys ha aparegut sovint als llocs més alts de les llistes de millors Djs del país, i no és d'estranyar. Piñol és capaç de dinamitar la pista de ball amb mil gèneres distints però mai oblida que el públic, per sobre de tot, només desitja una cosa: passar-ho bé.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Els espectadors podran viure «la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats» [..]