Concerts a Girona

Concerts pau Brugada, Smoking Souls i Dr. Martí

0 vots
Concerts pau Brugada, Smoking Souls i Dr. Martí
Concerts pau Brugada, Smoking Souls i Dr. Martí

Festes d'Agost 2017

Pg . de la Indústria, 25 17820 - Banyoles

Web oficial
13 de Agost de 2017
Horari: 21:00

Plaça de les Rodes.

PAU BRUGADA
Aquesta vegada en Pau Brugada es presenta acompanyat d'una banda especial. La formen en Dani Latorre (Guitarra), l'Oriol Pujolràs (Bateria), l'Ingrid Morera(Veu/Percussió) i en Xavi Olmos (Baix). Gent coneguda a la comarca i que ja han treballat junts en altres projectes, els uneix una estreta relació que va més enllà de la música. Una complicitat que banyarà les cançons del repertori d'en Pau i que esquitxarà al públic que s'hi acosti.
http://www.paubrugada.com/

SMOKING SOULS
El grup fa un pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l'èpica del dia a dia. Un disc en què demostren perquè són el que ja són. Els seus directes en són una prova. Les cançons naixen de dins i l'allau sonora crea una atmosfera única. Autenticitat, humilitat i honestedad en majúscules. I pura adrenalina. Unes sensacions que han corregut de boca a orella fins a convertir-los en una referència emergent de la nostra música
http://www.smokingsouls.net/ca

DR. MARTÍ
Grup banyolí de punk que transmet el seu desacord amb la societat en les seves lletres potents i directes. Amb un any just de vida a sobre els escenaris, presentaran nou format amb una guitarra més.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: