Notícies | Series

Nip/Tuck

Serie guardonada amb el Globus d'Or
11-06-2012 17:02
0 vots
Nip/Tuck

Nip/Tuck

Sexe i cirurgia estètica i es barregen en aquesta sèrie, guanyadora del Globus d'Or a la millor sèrie dramàtica. Els capítols no estan exempts de polèmica, ja que tracten temes controvertits com la infidelitat, els fills fora del matrimoni, la paternitat entre transexuals, etc.
Els protagonistes de la sèrie també participen d'aquesta trama tant complicada però de manera diferent. Un, més dedicat a la feina i a la família, l'altre, solter, ho supedita tot a les seves relacions amb les dones, especialment les relacions sexuals.

La bellesa és el fil conductor d'aquesta producció americana de Shephard-Robin Company/Warner Bros. Els arguments escandalosos, però, es combinen hàbilment amb moments dramàtics que mostren l'estreta vinculació entre la vida i la mort. Els protagonistes arriben a patir, per culpa de l'ambició, amenaces de mort.

Els actors protagonistes també formen part de l'èxit de la sèrie: Julian McMahon (Christian Troy) va ser nominat com a millor actor de sèrie de televisió als Globus d'Or d'aquest 2005, encara que finalment no es va endur el premi.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Vicente Aranda

El 33 recorda Vicente Aranda

El director, nascut a Barcelona l'any 1926), ha mort als 88 anys, segons ha confirmat l'Acadèmia de Cine Espanyol.

La Marathon des Sables fa 30 anys

30 anys corrent a la sorra, a 'Temps d'aventura"

La Marathon des Sables fa 30 anys i el programa ha parlat amb el seu creador i director, Patrick Bauer

'BlackFish'

'Sense ficció' estrena 'BlackFish'

És una invitació a reflexionar sobre la relació que mantenim amb la naturalesa i mostra les poques coses que els humans hem après d'espècies summament intel·ligents i sensibles

Ara a la TV

Ara (02:35 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 25 Maig.

16,2%

TELE 5

14,1%

ANTENA 3

9,3%

LA SEXTA

8,3%

CUATRO

8%

TVE 1

2,3%

LA 2

0%

13TV

0%

DIVINITY

0%

ENERGY

0%

BOING

Veure números complets.