Notícies | Series

Imborrable

Poppy Montgomery interpreta a una detectiu de policia que recorda amb tots els detalls cada episodi de la seva vida
03-07-2012 10:09
0 vots
Poppy Montgomery

Poppy Montgomery

L'actriu Poppy Montgomery dóna vida a la sèrie "Imborravle" a una detectiu de policia que pateix hiperamnesia i per tant té el do de recordar-ho tot: detalls, dates o llocs que passen desapercebuts per als altres.

Més de 14 milions d'espectadors van seguir l'estrena de la ficció a la cadena nord-americana CBS, que reuneix en el seu equip artístic, a més de Montgomery, als actors Dylan Walsh, Michael Gaston, Kevin Rankin, Daya Vaidya, Jane Curtin, Deanna Dunagan i Jane Curtin.

El drama narra la incorporació d'una detectiu retirada a una unitat d'Homicidis on investigarà complexos crims gràcies a un estrany do: recordar qualsevol episodi de la seva vida amb tot luxe de detalls. La sèrie compta amb l'assessorament de Marilu Henner (Taxi), actriu que pateix la mateixa patologia que la protagonista.

Detalls, converses, dates i llocs que passen desapercebuts per als altres són recollits per la prodigiosa memòria de Carrie Wells, una expolicia de Siracusa que pateix hiperamnesia, una rara malaltia mental que li permet recordar cada moment de la seva vida.

Malgrat la seva portentosa habilitat, la jove és incapaç de recordar les circumstàncies del brutal assassinat de la seva germana Rachel, que va tenir lloc quan ambdues eren petites.

La seva extraordinària condició la va dur a convertir-se en la detectiu més jove de la història de la policia de Siracusa. Turmentada per la mort de Rachel, Carrie es va retirar voluntàriament de la policia fins que una trobada fortuïta amb el seu exnòvio propicia la seva reincorporació al Departament de Policia de Queens, situació que constitueix el punt d'arrencada de inesborrable.

Aquesta producció ha estat creada per Ed Redlich (L'advocat, Shark) i John Bellucci (Sin rastro, Revolution) i està basada en el relat curt The Rememberer, del novel · lista nord-americà J. Robert Lennon.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Josefina Castellví

''Personatges', la nova proposta del 33 per a les nits d'estiu dels diumenges

És una cita amb figures il·lustres de les nostres terres

Nou jurat d''Oh happy day'

Nou jurat a la tercera edició d''Oh happy day'

Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès s'incorporaran al concurs de corals i grups vocals que presentarà, una vegada més, Eduard Farelo

RecupereN 'La memòria dels Cargols'

El 33 recupera 'La memòria dels Cargols'

Aquesta sèrie còmica narra amb rigor històric la trajectòria d'una família catalana, els Cargol, durant set-cents anys d'història

Paquirrín, a l''APM? Extra'

Entrevista en profunditat a Paquirrín, a l''APM? Extra'

Es podrà veure una escena inèdita de la pel·lícula "Deep Impact', on Josep Antoni Duran i Lleida tindrà un paper molt important

Ara a la TV

Ara (05:57 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 2 Juliol.

17,9%

TELE 5

13,7%

ANTENA 3

7,9%

TVE 1

7,4%

LA SEXTA

6,9%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

3,1%

CLAN

2,7%

LA 2

2,4%

NOVA

2,4%

NEOX

Veure números complets.