Notícies | Series

Imborrable

Poppy Montgomery interpreta a una detectiu de policia que recorda amb tots els detalls cada episodi de la seva vida
03-07-2012 10:09
0 vots
Poppy Montgomery

Poppy Montgomery

L'actriu Poppy Montgomery dóna vida a la sèrie "Imborravle" a una detectiu de policia que pateix hiperamnesia i per tant té el do de recordar-ho tot: detalls, dates o llocs que passen desapercebuts per als altres.

Més de 14 milions d'espectadors van seguir l'estrena de la ficció a la cadena nord-americana CBS, que reuneix en el seu equip artístic, a més de Montgomery, als actors Dylan Walsh, Michael Gaston, Kevin Rankin, Daya Vaidya, Jane Curtin, Deanna Dunagan i Jane Curtin.

El drama narra la incorporació d'una detectiu retirada a una unitat d'Homicidis on investigarà complexos crims gràcies a un estrany do: recordar qualsevol episodi de la seva vida amb tot luxe de detalls. La sèrie compta amb l'assessorament de Marilu Henner (Taxi), actriu que pateix la mateixa patologia que la protagonista.

Detalls, converses, dates i llocs que passen desapercebuts per als altres són recollits per la prodigiosa memòria de Carrie Wells, una expolicia de Siracusa que pateix hiperamnesia, una rara malaltia mental que li permet recordar cada moment de la seva vida.

Malgrat la seva portentosa habilitat, la jove és incapaç de recordar les circumstàncies del brutal assassinat de la seva germana Rachel, que va tenir lloc quan ambdues eren petites.

La seva extraordinària condició la va dur a convertir-se en la detectiu més jove de la història de la policia de Siracusa. Turmentada per la mort de Rachel, Carrie es va retirar voluntàriament de la policia fins que una trobada fortuïta amb el seu exnòvio propicia la seva reincorporació al Departament de Policia de Queens, situació que constitueix el punt d'arrencada de inesborrable.

Aquesta producció ha estat creada per Ed Redlich (L'advocat, Shark) i John Bellucci (Sin rastro, Revolution) i està basada en el relat curt The Rememberer, del novel · lista nord-americà J. Robert Lennon.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

'The Big Bang Theory': primera promo de la 10ª temporada

El dilluns 19 de setembre és el dia escollit per la CBS per emetre els nous capítols de la comèdia

Així volia destrossar 'The Walking Dead' la NBC

La cadena nord-americana buscava fer una sèrie policíaca intentant obviar als zombies

Penélope Cruz inaugurarà el retorn de 'El hormiguero 3.0'

L'actriu presentarà el documental benèfic "Sóc una entre cent mil" que s'estrenarà el proper 5 de setembre

Les tres sèries de televisió més cares de produir

El rànquing l'encapçala Juego de Tronos, Roma i Friends

Ara a la TV

Ara (07:26 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 29 Agost.

13%

TELE 5

11,5%

ANTENA 3

9,8%

TVE 1

7,3%

CUATRO

6,7%

LA SEXTA

3,2%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,7%

DIVINITY

2,7%

NOVA

2,5%

CLAN

Veure números complets.