Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Diumenge 22 Octubre
 • 00:30Programa sindical UGT
  Espai informatiu que tracta temes d'actualitat des d'una òptica sindical.
 • 00:31Expedició a Nova Guinea
  Sèrie documental de tres capítols, produïda per la BBC, que explora un dels territoris més rics en espècies i menys coneguts del planeta, l'illa de Nova Guinea.
 • 01:35Riu avall
  La Noguera Ribagorçana travessa un paisatge amb un alt patrimoni històric cultural i natural. El recorregut d'avui dona a conèixer els tresors del romànic de la Vall de Boí o l'espectacular congost de Mont-rebei, per on el riu creua el massís del Montsec i dona forma a un dels congostos més impressionants d'Europa. Viatge per la Ribera Salada, un dels rius més nets de tot Catalunya.
 • 02:25Blog Europa
  Espai en què diversos estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual de diferents universitats catalanes mostren una mirada jove sobre la realitat social europea.
 • 02:45Ritmes a l'estudi
  Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
 • 03:45Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 04:45Blues a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
 • 05:45Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:01Mic
  El Tex és un ruc detectiu, una mica babau i despistat, que s'encarrega d'investigar tot allò que resulta estrany en una curiosa comunitat en la qual tots els seus habitants estan fets d'objectes reciclats.
 • 06:27Ella Bella Bingo
  (Vilapetita). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El walkie-talkie). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (La vareta màgica). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (Buscant follets). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El bumerang). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot.
 • 07:02Lulú Brum-brum
  (Una papallona d'hivern). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (Coqueteria). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (La mestra se'n va). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables.
 • 07:38Loopdidoo
  (L'alumne Loopdidoo). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (La foto de la classe). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (El bub-bub amb Tutú). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (En Loopdidoo no fa el pes). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 08:05Pat, el carter: Servei d'entregues especial
  (Pat, el carter i les urpes tallades). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure. (Pat, el carter i la classificadora). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure.
 • 08:35Mic
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 09:00Pirata i Capitano
  (Hem de salvar la Meugata). A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar. (Els dos medallons). A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
 • 09:27El Zack i el Quack
  (Llicència per desplegar). Sèrie que gira al voltant de les aventures d'un nen de set anys anomenat Zack, i el seu millor amic, un impulsiu i jove ànec, anomenat Quack. (Comptar ovelles desplegables). Sèrie que gira al voltant de les aventures d'un nen de set anys anomenat Zack, i el seu millor amic, un impulsiu i jove ànec, anomenat Quack.
 • 09:55Els germans Kratt
  (L'hàmster galtones). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (Ponis salvatges). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 10:45Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
  (Un pare estafador). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie. (Vells al rescat). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
 • 11:29La Festa dels Súpers
  Història prèvia completa de la família del Super3, que conclou aquest cap de setmana en la Festa dels Súpers.
 • 12:00La Festa dels Súpers
  Espectacle final de la família del Super3, en directe des de la Festa.
 • 13:05Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
  (El Dibuixant). La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
 • 13:26Doraemon
  El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
 • 14:10Espècies amenaçades
  (Feliç dia de la brossa). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva. (Adeu, amic, adeu). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva. (La lliga dels herois de la soca). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva. (Conill botedor, esquirol al sarró). Un conillet, un esquirol i una gavina són els animals més normals del món, però al tronc on viuen estan en permanent perill d'extinció, ja que són una combinació explosiva.
 • 14:50Les misterioses ciutats d'or
  (L'oasi). Segle XVI. L'Esteban, la Zia i el Tao, l'últim descendent de la civilització Mu, tornen a Barcelona i alliberen el Mendoza, el Pedro i el Sancho de la presó, on els va tancar el Zarès, quan van tornar del Nou Món. A partir d'aquí, i a bord del Gran Còndor d'or, viatgen tots junts a la Xina a la recerca de les famoses ciutats d'or, un viatge ple d'aventures i perills. (El fresc dels ulls maleïts). Segle XVI. L'Esteban, la Zia i el Tao, l'últim descendent de la civilització Mu, tornen a Barcelona i alliberen el Mendoza, el Pedro i el Sancho de la presó, on els va tancar el Zarès, quan van tornar del Nou Món. A partir d'aquí, i a bord del Gran Còndor d'or, viatgen tots junts a la Xina a la recerca de les famoses ciutats d'or, un viatge ple d'aventures i perills.
 • 15:45El Petit Príncep
  (El planeta dels Libris (I)). Les estrelles estan desapareixent de l'espai a causa de la presència de la malèfica Serp. El Petit Príncep, al costat del seu inseparable amic, la Guineu, ha de salvar l'univers, deixant enrere el seu estimat asteroide i la Rosa per emprendre un gran viatge. Tots dos coneixen llocs nous i impressionants governats de diverses maneres, algunes d'elles fascinants i utòpiques. (El planeta dels Libris (II)). Les estrelles estan desapareixent de l'espai a causa de la presència de la malèfica Serp. El Petit Príncep, al costat del seu inseparable amic, la Guineu, ha de salvar l'univers, deixant enrere el seu estimat asteroide i la Rosa per emprendre un gran viatge. Tots dos coneixen llocs nous i impressionants governats de diverses maneres, algunes d'elles fascinants i utòpiques.
 • 16:35Les aventures del Gat amb Botes
  (Ratolí). Sèrie que explica les aventures del Gat amb Botes, basada en el personatge de Shrek. (Follet). Sèrie que explica les aventures del Gat amb Botes, basada en el personatge de Shrek.
 • 17:30Salve, rei Julien!
  (Ja no sóc rei). Vet aquí la història del rei Julien XIII abans que els animals del zoològic de Central Park s'escapessin i viatgessin a Madagascar. (El programa de Salve, rei Julien). Vet aquí la història del rei Julien XIII abans que els animals del zoològic de Central Park s'escapessin i viatgessin a Madagascar.
 • 18:20Els pingüins de Madagascar
  Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
 • 19:10El meu cavaller i jo
  (El cas d'Èpica). Henri de Orange, un cavaller tan cortès com inepte, viu a l'Edat Mitjana amb el seu fill, el Jimmy, i la princesa Catt, la millor amiga d'aquest. El trio viu nombroses aventures en què les noves tecnologies tenen un paper molt important. (La guàrdia de la reina). Henri de Orange, un cavaller tan cortès com inepte, viu a l'Edat Mitjana amb el seu fill, el Jimmy, i la princesa Catt, la millor amiga d'aquest. El trio viu nombroses aventures en què les noves tecnologies tenen un paper molt important.
 • 19:30La Festa dels Súpers
  Emissió de l'espectacle familiar final de l'esdeveniment anual la Festa del Súpers, que reuneix alguns dels personatges del K3.
 • 20:30Kukurota
  (Els maleïts). Programa sobre el món animal de tot el planeta que té com a objectiu descobrir els secrets del món animal a partir de les seves curiositats. Presentat per Pau Ferran.
 • 21:00Tom & Jerry
  (Amenaça en miniatura). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. (Quina nit!). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. (Un cadell net i polit). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles. (Aquest és el meu fillet). El refrany popular diu que quan el gat no hi és, les rates ballen, però el ratolí Jerry no necessita que el gat no hi sigui per poder passejar lliurement per la casa. És més, el Jerry és feliç corrent davant del Tom i qualsevol moment és bo per buscar-li les pessigolles.
 • 21:35Diada de Santa Úrsula de Valls
  Presentat per Agustí Forné. Valls es prepara per viure l'emoció dels castells a la diada de Santa Úrsula. Així doncs, la plaça del Blat acull una de les cites imprescindibles de la temporada amb l'actuació de les dues colles de Xiquets de Valls, la Colla Vella i la Colla Joves. El programa ofereix un ampli resum de la jornada.
 • 22:2533 i filmets
  Nou capítol amb motiu de la 43a edició de Filmets Badalona Film Festival, que se celebra del 20 al 29 d'octubre. Es programen tres joies del festival, un dels europeus més prestigiosos per la qualitat i diversitat de la programació.
 • 23:45Viure de mentides
  Thriller, 2005 (ESP) Dir.:Jorge Algora. Int.:Fermí Casado, Pep Munné, Pablo Adán, Pepa Arenós, Maite Blasco, Juan Carlos Bosch, Empar Brisa, Juli Cantó, Pep Cortés, Pep Cruz, Juan José Cuerda, Albert Dueso, Inés Díaz, Eric Francés, Víctor Galán. El detectiu Dídac Martí investiga la desaparició d'una noia. Amb la col·laboració d'Hanibal Bretal, un periodista ambiciós i manipulador, descobreixen que, de vegades, una mentida inofensiva es pot convertir en mòbil d'un crim gairebé perfecte.

Ara a la TV

Ara (13:48 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Octubre.

12,8%

TELE 5

12,5%

ANTENA 3

11,1%

TVE 1

8,9%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

FDF TELE5

2,8%

NOVA

2,5%

NEOX

2,5%

LA 2

2,4%

13TV

Veure números complets.