Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dilluns 21 Agost
 • 00:23Els Estats Units des de l'aire
  (Wyoming). Aquest episodi presenta un estat amb una gran diversitat paisatgística, des de pinacles volcànics imponents a enormes engorjats o zones absolutament desèrtiques.
 • 01:14A taula
  (Al País d'Auge). El País d'Auge és una regió agrícola al nord-oest de França. Aquí, la família Julien es dedica a la producció de poma i llet, dos dels elements predominants de la cuina local.
 • 01:40Les costes franceses des de l'aire
  (Bordeus). Sèrie documental que ofereix vistes aèries de la costa francesa.
 • 01:50Pere Calders, tocant de peus al cel
  Documental, 2015 (Espanya) Dir.:Raúl Cuevas. En el centenari del seu naixement, aquest documental fa un retrat íntim de l'escriptor Pere Calders.
 • 02:45Ritmes a l'aula
  Programa musical.
 • 03:15Cava de blues
  Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
 • 04:00Fusió i swing a l'estudi
  Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
 • 04:45Ritmes a l'estudi
  Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
 • 05:45Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:01Mic
  El follet Tork, juntament amb la Fada Gris, dona a conèixer als telespectadors la vida dels insectes.
 • 06:31Les tres bessones
  (Les tres bessones i la cigala i la formiga). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. (Les tres bessones a l'Everest). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 07:25Pat, el carter: Servei d'entregues especial
  (Una sorpresa). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure. (La campana de Greendale). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure. (El concurs d'escultures). Pat és el carter de Greendale, un poble situat molt a prop de Pencaster, una ciutat bulliciosa. Quan el Ben, de la central de correus, l'avisa que ha arribat algun lliurament especial, el Pat, sempre acompanyat del seu fidel gat Jess, va a complir el seu deure.
 • 08:00El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 08:25Lulú Brum-brum
  (La Fru-Fru està trista). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (El mag de la lluna). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables. (Una carta d'amor). Lulú Brum-brum és una tortugueta molt eixerida, esportista, simpàtica i enamorada de la natura, sempre disposada a ajudar els altres i a viure mil i una aventures, que comparteix amb els seus companys de classe i amics inseparables.
 • 09:05Els germans Kratt
  (El misteri dels cucs). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (Cuques de llum). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 09:55Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
  (El moviment de dits esborramemòria). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie. (La venjança del rinoceront). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
 • 10:40L'Òliba i companyia
  (Picada d'òliba). L'Òliba viu en un bosc amb els seus amics. L'obsessió de l'Òliba per les erugues sol ser la causa dels embolics que viuen tots aquests personatges. (Oliborquia). L'Òliba viu en un bosc amb els seus amics. L'obsessió de l'Òliba per les erugues sol ser la causa dels embolics que viuen tots aquests personatges. (Exemplar olibúnic). L'Òliba viu en un bosc amb els seus amics. L'obsessió de l'Òliba per les erugues sol ser la causa dels embolics que viuen tots aquests personatges. (El domador d'òlibes). L'Òliba viu en un bosc amb els seus amics. L'obsessió de l'Òliba per les erugues sol ser la causa dels embolics que viuen tots aquests personatges.
 • 11:08Espies de veritat
  (Un món de mims). Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món. (La mascota maligna). Tres noies de Beverly Hills es veuen involucrades en el perillós món de l'espionatge. La Sam, l'Alex i la Clover són les agents especials més cool del món.
 • 11:55Gat i gos
  Els gats i els gossos sempre han tingut una relació una mica complicada. Però ara el gat i el gos han après a conviure.
 • 12:48Rekkit, el conill màgic
  (Plàtans malvats). El Jay, un nen de 12 anys, compra un barret de mag a internet, una peça que va pertànyer al gran mag Yoshini. Mentre intenta entendre com funciona, veu una inscripció que és una mena de conjur per despertar el conill màgic. El Jay activa el conjur i es troba amb un gran conill blanc. L'animal es diu Rekkit, es fan amics de seguida, i junts viuen centenars d'aventures màgiques. (Terra a la vista!). El Jay, un nen de 12 anys, compra un barret de mag a internet, una peça que va pertànyer al gran mag Yoshini. Mentre intenta entendre com funciona, veu una inscripció que és una mena de conjur per despertar el conill màgic. El Jay activa el conjur i es troba amb un gran conill blanc. L'animal es diu Rekkit, es fan amics de seguida, i junts viuen centenars d'aventures màgiques. (Amb la petita som quatre). El Jay, un nen de 12 anys, compra un barret de mag a internet, una peça que va pertànyer al gran mag Yoshini. Mentre intenta entendre com funciona, veu una inscripció que és una mena de conjur per despertar el conill màgic. El Jay activa el conjur i es troba amb un gran conill blanc. L'animal es diu Rekkit, es fan amics de seguida, i junts viuen centenars d'aventures màgiques. (La reina dels formatges). El Jay, un nen de 12 anys, compra un barret de mag a internet, una peça que va pertànyer al gran mag Yoshini. Mentre intenta entendre com funciona, veu una inscripció que és una mena de conjur per despertar el conill màgic. El Jay activa el conjur i es troba amb un gran conill blanc. L'animal es diu Rekkit, es fan amics de seguida, i junts viuen centenars d'aventures màgiques.
 • 13:38Shin Chan
  Sèrie que narra la vida de Shinnosuke Nohara, conegut com a Shin Chan, un nen de 5 anys particularment entremaliat i enginyós.
 • 14:28El detectiu Conan
  (Una història d'amor a la comissaria 3 (I)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. (Una història d'amor a la comissaria 3 (II)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 15:20Bola de drac
  (Una trampa pels aires). Narra les aventures del Goku, un guerrer d'un altre planeta l'objectiu del qual és protegir la Terra d'altres éssers que volen conquistar-la i exterminar la humanitat. (La Bulma torna de lluny). Narra les aventures del Goku, un guerrer d'un altre planeta l'objectiu del qual és protegir la Terra d'altres éssers que volen conquistar-la i exterminar la humanitat.
 • 16:10Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
  (Vells al rescat). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie. (Un mico pel mig). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
 • 16:55Dora, l'exploradora
  (La Dora fa el mico). La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
 • 17:20El petit drac Coco
  (Coco exprés). El Coco és un drac petit de foc però que, a diferència dels altres dracs del seu poble, no sap volar. Però no és l'únic, els seus dos millors amics tampoc en saben. Són l'Òscar, que és un drac devorador vegetarià, i la Matilde, que no és un drac, sinó un porc espí. Tots tres viuen a l'Illa dels Dracs. (El drac devorador, Manel). El Coco és un drac petit de foc però que, a diferència dels altres dracs del seu poble, no sap volar. Però no és l'únic, els seus dos millors amics tampoc en saben. Són l'Òscar, que és un drac devorador vegetarià, i la Matilde, que no és un drac, sinó un porc espí. Tots tres viuen a l'Illa dels Dracs. (El tresor). El Coco és un drac petit de foc però que, a diferència dels altres dracs del seu poble, no sap volar. Però no és l'únic, els seus dos millors amics tampoc en saben. Són l'Òscar, que és un drac devorador vegetarià, i la Matilde, que no és un drac, sinó un porc espí. Tots tres viuen a l'Illa dels Dracs.
 • 18:02El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 18:30Loopdidoo
  (Deures de vacances). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (La febre de l'or). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (La televisió). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 18:50Bola & Bill
  (El Bill en fa un gra massa). El Bill és un gos que viu a casa del Bola. La veïna de la Bola, la senyora Stick, és una dona molt antipàtica, i per acabar-ho d'adobar, té un gat, el Caporal. (Una parella de rècord). El Bill és un gos que viu a casa del Bola. La veïna de la Bola, la senyora Stick, és una dona molt antipàtica, i per acabar-ho d'adobar, té un gat, el Caporal. (Una nit en blanc). El Bill és un gos que viu a casa del Bola. La veïna de la Bola, la senyora Stick, és una dona molt antipàtica, i per acabar-ho d'adobar, té un gat, el Caporal.
 • 19:25Els germans Kratt
  (El regal d'aniversari de l'Aviva). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. (Un ratpenat als brownies). Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
 • 20:10Gat i gos
  Els gats i els gossos sempre han tingut una relació una mica complicada. Però ara el gat i el gos han après a conviure.
 • 21:05El detectiu Conan
  (Doble misteri a Osaka: els espadatxins de Naniwa i el castell del Taiko (III)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. (Doble misteri a Osaka: els espadatxins de Naniwa i el castell del Taiko (IV)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 21:55El cuerpo del deseo
 • 22:48Trens singulars
  (Malàisia). El Philippe viatja a Malàisia, un país en què els horaris dels trens són bastant informals. Travessa arrossars i palmerars infestats de serps i coneix un caçador de cobres. A més, viatja a Kuala Lumpur, a Malacca i arriba fins a les coves de Batu Caves.
 • 23:45Camins per anar a l'escola
  (El camí per anar a l'escola de l'Ani). L'Ani viu en una illa de Malàisia i pertany a l'ètnia dels badjao. El seu cosí l'ha d'acompanyar a l'escola en piragua i fer fins a quatre vegades al dia el trajecte.

Ara a la TV

Ara (11:09 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 20 Agost.

11%

ANTENA 3

10%

TVE 1

9,7%

TELE 5

6,3%

CUATRO

5,4%

LA SEXTA

3,4%

FDF TELE5

2,8%

LA 2

2,7%

PARAMOUNT CHANNEL

2,4%

ENERGY

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.