Programació CANAL 33

CANAL 33

CANAL 33

Dilluns 20 Febrer
 • 00:35Nancy Wake: contra la Gestapo
  Repàs a la biografia de Nancy Wake, que va ser la dona més condecorada pels aliats i la persona més buscada de la Gestapo durant la Segona Guerra Mundial.
 • 01:25Els Estats Units des de l'aire
  (Hawaii).
 • 02:20La tata
  Comèdia protagonitzada per una mainadera divertida i espontània que, a poc a poc, es guanya l'afecte dels nens de qui té cura i del seu pare, un productor de Broadway vidu i ric.
 • 02:45Ritmes a l'aula
  Programa musical.
 • 03:15Cava de blues
  Espai musical dedicat al blues.
 • 04:00Fusió i swing a l'estudi
  Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
 • 04:45Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 05:45Videoclips catalans
  Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
 • 06:01Mic
  El Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie són els petits alumnes de la senyoreta Meadows. Tots ells aprenen a jugar i a conviure a la guarderia.
 • 06:36Les tres bessones
  (El Quixot). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar. (Sant Jordi i el drac). Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
 • 07:25Doraemon
  El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
 • 08:12Quin crac, l'Angelo!
  (Agent doble). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (El dia de les bromes). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla.
 • 08:38Loopdidoo
  (El bolígraf màgic). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (La febre de l'or). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 09:00L'hora del Timmy
  (L'amic del Timmy que bota). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El castell del Timmy). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El Timmy fa de pintor). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (Al Timmy li agrada el blau). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El Timmy i la foto). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola. (El Timmy vol el timbal). Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
 • 10:00Olivia
  (L'Olivia i els aneguets). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia va a la biblioteca). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia patina sobre gel). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (La Magnífica Noia Imant). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'aventura a la muntanya de l'Olivia). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia.
 • 10:56La Supermots
  (En Dos Cervells perd la memòria). (Prohibida l'entrada). (Heu vist el comandament?).
 • 11:36Quin crac, l'Angelo!
  (Comandament espatllat). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (Prohibit parlar). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (El que es dóna, no es torna). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (La prova de l'equip de futbol). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla. (La festa només per a nenes). Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo. És un nen d'11 anys més llest que la gana. L'Angelo és un especialista a trobar la solució perfecta per a cada situació i té molt clar que, com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el seu pla.
 • 12:32Codi: Lyoko
  (Veure per creure). Hi ha un món virtual paral·lel i es diu Lyoko. Concebut originalment com un paradís numèric, la Lyoko està avui en perill: X.A.N.A., el superordinador que allotja aquest món, reclama la seva independència. (Vacances enmig de la boira). Hi ha un món virtual paral·lel i es diu Lyoko. Concebut originalment com un paradís numèric, la Lyoko està avui en perill: X.A.N.A., el superordinador que allotja aquest món, reclama la seva independència.
 • 13:20El detectiu Conan
  (El cas de l'assassinat del vaixell fantasma (I)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan. (El cas de l'assassinat del vaixell fantasma (II)). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 14:10Shin Chan
  Sèrie que narra la vida de Shinnosuke Nohara, conegut com a Shin Chan, un nen de 5 anys particularment entremaliat i enginyós.
 • 15:00Bola de drac Z Kai
  (No hi ha victòria per l'Androide 19! Arriba el Supervegeta!). Tot i que el Son Gohan vol passar desapercebut, la Videl, la filla del campió del món Mr. Satán, el descobreix i l'obliga a entrenar-se per participar en els pròxims campionats d'arts marcials. (L'atac del Cor Petit! L'Androide 20 i el futur capgirat!). Tot i que el Son Gohan vol passar desapercebut, la Videl, la filla del campió del món Mr. Satán, el descobreix i l'obliga a entrenar-se per participar en els pròxims campionats d'arts marcials.
 • 15:45Olivia
  (L'Olivia i els aneguets). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia s'encarrega dels animals). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia fa d'hotelera). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia guarda un secret). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia. (L'Olivia es posa en forma). L'Olivia és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família i que, de tant en tant, fuig de la realitat i viatja a través dels somnis i la fantasia.
 • 16:40Ella Bella Bingo
  (On són els ous?). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (Un cop de mà). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El gat gros). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (El zoo nou). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot. (La rondallaire). Narra les aventures d'Ella Bella, una nena petita amb grans idees que, amb la seva creativitat i entusiasme, sempre troba solució a tot.
 • 17:15Raa Raa, el lleó escandalós
  (En Croc Croc fa ning-nang). El lleó Raa Raa i els seus amiguets de la jungla viuen milers de sorolloses i divertides aventures. (A en Croc Croc se li mou una dent). El lleó Raa Raa i els seus amiguets de la jungla viuen milers de sorolloses i divertides aventures. (Fet i amagar). El lleó Raa Raa i els seus amiguets de la jungla viuen milers de sorolloses i divertides aventures.
 • 17:45Loopdidoo
  (Problemes de comunicació). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (La pilota tràgica d'en Loopdidoo). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (Súperloopdiman). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures. (La guerra de les formigues). El Loopdidoo, un gos, i la Petunia, una nena de 5 anys, són amics i companys d'entremaliadures.
 • 18:15El Mic i els seus amics
  El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
 • 18:40El petit drac Coco
  (Les ulleres de l'Amadeu). (Dos cops a la vida).
 • 19:05Dora, l'exploradora
  (La llegenda del gran pollastre vermell). La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
 • 19:30Info K
  Presentat per Laia Servera.
 • 19:42Info eKonomia
  Diccionari setmanal del món financer.
 • 19:45Vicky, el víking
  En el petit llogaret de Flake viu el petit Vicky, un jove víking de tan sols 5 anys que somia viure les més increïbles aventures juntament amb la resta dels guerrers del poble.
 • 20:00Els germans Kratt
  (El lèmur daurat). El Chris i el Martin Kratts són dos aventurers de mena i zoòlegs de professió. Tots dos presenten els animals més exòtics del món amb moments i imatges de la vida salvatge que encara no ha vist mai ningú. (La gran recerca dels tenrecs). El Chris i el Martin Kratts són dos aventurers de mena i zoòlegs de professió. Tots dos presenten els animals més exòtics del món amb moments i imatges de la vida salvatge que encara no ha vist mai ningú.
 • 20:50El detectiu Conan
  (Un assassinat de pel·lícula). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
 • 21:20La Riera
  La trucada de la Susi a la policia no va ser tan anònima com ella creia. Comencen les conseqüències per a tots els implicats. Paral·lelament, avui torna la Tilda i es troba amb un panorama desolador. També per a ella. I la guerra entre la Lídia i la Mercè tans sols ha començat.
 • 22:00Tria 33
  Presentat per Peté Soler, Jofre Font, Júlia Beltran, Pau Benavent, Anna Guitart, Laura Sangrà, Jaume Figueras. Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
 • 22:10El retrovisor
  Aquest capítol el protagonitza gent que va ser jove entre els 80 i els 90. Amb ells es parla sobre l'adolescència, la relació amb els pares, el despertar del sexe, les drogues o els ídols musicals que van marcar tota una època.
 • 22:40Sputnik, òrbita 90
  Al juny de 1991 es va celebrar el mític concert de rock cantat en català al Palau Sant Jordi de Barcelona. Avui, Els Pets i Sau.
 • 23:10La cançó censurada
  A partir de la dècada de 1960, quan baixa una mica la brutal repressió política i cultural que el franquisme ha executat des de finals de la guerra civil, a Catalunya sorgeixen diverses iniciatives per recuperar la llengua i la cultura.

Actualidad

Walter White (Bryan Cranston)

Walter White podria reaparèixer a 'Better Call Saul'

L'spin-off de 'Breaking Bad' estrenarà la seva tercera temporada el proper 10 d'abril a AMC

El tertulià Alfredo Duro.

El tertulià Alfredo Duro es torna gat, a l''APM? Extra'

Diumenge, a partir de les 13.55, TV3 oferirà un nou capítol del programa humorístic

'Stranger Things' demana ajuda a 'Juego de Tronos' per combatre els 'spoilers'

"Abans solia llençar les meves notes de rodatge, però ara he de cremar-les", assegura un dels creadors de la sèrie de moda

La nova sèrie dels 'Power Rangers' serà més fosca i violenta

La trama abastarà un relat complet de les tres primeres temporades de la ficció original

Ara a la TV

Ara (16:23 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 19 Febrer.

12,5%

ANTENA 3

10,6%

TELE 5

10,5%

TVE 1

7,8%

CUATRO

6,2%

LA SEXTA

3,1%

FDF TELE5

2,6%

NEOX

2,4%

LA 2

2,1%

PARAMOUNT CHANNEL

2%

DIVINITY

Veure números complets.