Programació 8TV

8TV

8TV

Dilluns 24 Juliol
 • 01:10El guardià
  (Ninots). El Nick accepta a contracor el cas de Barbara Ludzinski, el fill de la qual ha estat arrestat per possessió de drogues trobades al seu cotxe. (Lleialtats). El Nick se sent consternat quan Louisa Archer, una advocada a qui el Burton pretenia contractar, prefereix treballar pel seu compte.
 • 02:40Clips
  Programa d'entreteniment per a adults.
 • 07:00El món a RAC1
  Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
 • 09:55Televenda
  Espai de venda de productes diversos.
 • 13:00Casper, escuela de sustos
 • 13:15Cafeïna
  Presentat per Mariví Chacón.
 • 15:30Arucitys Summer
  Presentat per Alfons Arús. Resum dels millors moments del programa.
 • 17:35Covert Affairs
  (Cuando el dique se rompe). Ben Mercer acaba les seves operacions deshonestes i torna a l'agència perquè necessita ajuda per rescatar un antic actiu que ha estat capturat i enviat a Sri Lanka. L'Annie hi és enviada per ajudar-lo. (Desde el principio). Just després que l'Annie hagi aconseguit escapar amb el Ben, el seu gran amor, d'una emboscada a Guam, aquesta torna i s'adona que han entrat al garatge de casa de la seva germana. Ella i un equip de la CIA s'han d'assegurar que l'assalt no ha tingut res a veure amb la seva feina i que la seva identitat secreta no corre perill.
 • 19:10El guardià
  (A casa). L'Alvin s'enfronta a Burton Fallen als tribunals quan accepta defensar la seva exdona. (Casualitat). El Nick comença a treballar a Kirk & McGee i la seva primera responsabilitat és supervisar un acord en el qual un pare cedeix al seu fill la seva companyia, valorada en 40 milions de dòlars.
 • 20:50Crimen en el paraíso
  El Carnaval arriba a Sant-Marie i el Richard descobreix el costat fosc del món de l'espectacle quan un concert de reaparició culmina en un assassinat molt públic. El Dwayne es veu involucrat en una investigació d'assassinat després que es descobreixi una peça incriminatòria a l'escena del crim.
 • 22:40Alphas
  (A la hora de la verdad). La Nina està fora de control. L'equip intenta vigilar els seus moviments perquè s'adonen que usa els seus poders per aconseguir allò que vol. (Luz de gas). La Rosen atén un antic pacient alpha a l'hospital. Paral·lelament, l'equip descobreix els increïbles fenòmens que han portat a la desaparició de la Rachel. (Villa Alpha). La Rosen descobreix una colònia aïllada d'alphes gràcies a l'Skylar i aconsegueix així l'ajuda que necessita per examinar l'artefacte de l'Stanton. (Dioses i monstruos). Un alpha amb poder per controlar la ment humana s'apodera dels pensaments de tot un institut. La Rosen ha de demanar ajuda per aturar-lo. (Caída). L'equip descobreix una droga que atorga als humans la invulnerabilitat dels alphes. No obstant això, aquesta substància també resulta letal.

Actualidad

Daenerys a la setena temporada.

"Juego de Tronos": Les claus del segon capítol

Una èpica batalla naval que tindrà repercussió en la resta de la temporada ha fet les delícies dels fans

El menú no va agradar a l'actriu.

L'escena que va fer vomitar Emilia Clarke

L'actriu es va menjar un cor de mentida que simulava el d'un cavall semental

Els protagonistes de la sèrie.

"Velvet Colección" s'estrena a Movistar + el 22 de setembre

Ana Ribera, interpretada per Paula Echevarría, obrirà una franquícia de la seva marca a Barcelona

Ara a la TV

Ara (16:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 23 Juliol.

10,6%

ANTENA 3

10,3%

CUATRO

9,7%

TELE 5

9,6%

TVE 1

6,2%

LA SEXTA

3,3%

FDF TELE5

2,8%

LA 2

2,5%

DIVINITY

2,4%

NEOX

2,3%

PARAMOUNT CHANNEL

Veure números complets.