Notícies | TV

TV3

'El mur de Trump', diumenge, 21 de gener, a '30 minuts'

Diumenge, 21 de gener, a les 21.55 hores, "30 minuts" estrenarà la producció aliena "El mur de Trump" que, coincidint amb l'arribada de Trump, ara fa un any, a la Casablanca
0 vots
Trump fa quasi un any que és a la Casa Blanca. TV3

Trump fa quasi un any que és a la Casa Blanca. TV3

Diumenge, 21 de gener, a les 21.55, "30 minuts" estrenarà la producció aliena "El mur de Trump" que, coincidint amb l'arribada de Trump, ara fa un any, a la Casablanca, analitzarà com està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.

Dissabte, 20 de gener, farà un any que Donald Trump va començar a exercir la presidència dels Estats Units d'Amèrica. Donald Trump va basar la seva campanya com a candidat a president en una promesa: fer tornar a Mèxic milions d'immigrants sense papers.

Ara, quan es compleix el primer any del seu mandat, descobrim com el president nord-americà està posant en marxa els seus controvertits plans d'expulsió d'immigrants.

És a través de la periodista de la BBC Hilary Andersson que veurem les conseqüències que està tenint sobre la població immigrada irregular la promesa que Trump va fer al seu electorat. Andersson ha anat a buscar les famílies immigrants dividides per les detencions, i els fills dels pares detinguts, que han quedat absolutament desemparats arran de l'aplicació d'aquestes mesures extremes.

Als Estats Units, cada cop més persones afirmen que aquestes polítiques de Trump estan dividint Amèrica. "El mur de Trump" també recull les veus d'aquells que donen suport a les deportacions i acompanya l'acció de la policia d'Arizona, que, quan es fa de nit, persegueix i deté els immigrants que, tot i que saben el futur que els espera, s'atreveixen a entrar sense permís a la fortalesa que Trump està construint.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

S'acaba El Foraster

S'acaba 'El Foraster'

La setmana vinent es podrà veure la darrera emissió d'aquesta temporada que no tindrà continuïtat

Mila Ximénez a «Sálvame».

Mila Ximénez abandona «Sálvame»

Després d'un enfrontament amb Carlos Lozano, la col·laboradora ha decidit desentendre's del programa

Ara a la TV

Ara (02:44 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 22 Febrer.

13,7%

ANTENA 3

13,3%

TELE 5

11,5%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

6%

CUATRO

3,4%

FDF TELE5

2,9%

NEOX

2,8%

NOVA

2,4%

LA 2

2,1%

13TV

Veure números complets.