El mític actor que va donar vida a Fidel Martínez en la sèrie 'Aída', Eduardo Casanova, ha visitat 'El Hormiguero' per presentar la seva primera pel·lícula com a director. 'Pells' és el primer llargmetratge que l'actor fa com a director. Casanova afirma que la cinta està feta amb l'objectiu de reivindicar a les persones que "malgrat ser discriminades per ser diferents, no es queden en el paper de víctimes".

Casanova tenia moltes ganes d'acudir al programa i ha entrat donant salts, literalment.

El director de 26 anys, després d'estrenar un primer curt, ha decidit ampliar el personatge que interpretava Ana Polvorosa i que tenia un cul en la cara i l'ha convertit en una de les protagonistes. "És una veritable actriu, molt valenta i ha lluitat per trencar amb els cànons establerts de bellesa a una noia de 25 anys".

En el repartiment també ha comptat amb la presència de Jon Kortajarena, Itziar Castro, Secun de la Rosa i Macarena Gómez, entre uns altres.

Un altre dels papers fonamentals que de la seva cinta, és Macarena Gómez, que fa el paper d'una persona cega. Casanova ha explicat que l'actriu va viure de nit durant aquest rodatge perquè "la pròtesi que portava, no li permetia veure, arribava al rodatge de nit i quan es llevava la pròtesi, era de nit una altra vegada", però que va saber treure "el millor al seu personatge a causa de l'absència de visió".

Casanova defineix la seva pel·lícula com "una experiència" i ho ha assemblat a "muntar-se en una muntanya russa, que encara que no t'agrada o et fa por i respecte, finalment et muntes, plores, rius i repeteixes". S'estrena divendres que ve 9 de juny, i "està desitjant que surti, perquè la gent ho vegi".

Després d''Aída'

El presentador del programa, Pablo Motos, li ha preguntat a l'actor i ara director, si "el fet de sortir en la sèrie Aída, li va salvar de ser la persona rara de la classe?". Ell ha contestat molt segur, "Mai he consentit ser la víctima" i ha reconegut que al carrer sempre li "han volgut molt". Espera que amb la seva pel·lícula "les persones lluitin per ser elles mateixes, més enllà de considerar-se víctimes per ser discriminades per ser o tenir alguna cosa diferent".