Notícies | TV

FOX

'Prison Break' no tornarà la propera temporada a FOX

La popular cadena televisiva deja en pausa la continuidad del 'revival' del drama carcelari
18-05-2017 16:34
0 vots
Prison Break FOX

Prison Break FOX

‘Prison Break’ no tornarà a la televisió amb una nova temporada en FOX. La popular cadena televisiva va deixar en pausa la continuïtat del 'revival', mentre el drama carcerari prossegueix i acull en aquesta ocasió el retrobament més esperat pels seus seguidors des que es va anunciar el retorn de la sèrie.

(Atenció! Conté spoilers)

Després de ser apunyalat i enverinat, Michael necessitava una transfusió i tenia un grup sanguini massa rar. Lincoln aconsegueix arreglar el seu transport fins a Creta, en un viatge de 12 hores en pot, per trobar-se allí amb Sara Tancredi, la otrora dona de Michael.

Una vegada allí i en un acte marcadament metafòric, Sara dóna la seva pròpia sang a Michael gràcies a la seva condició de donant universal. Una vegada Michael torna a ser ell mateix, Sara li ensenya una foto d'ella en el mòbil del fill que tots dos van tenir. I mentre passava imatges, Michael descobreix... la secreta identitat de Poseidó: Jacob.

Després de donar-li a Michael un tendre petó de comiat, Sara torna a EUA on es veu obligada a fingir davant Jacob... a qui no trigarà a apuntar amb un arma i penedir-se, després que Posidó li asseguri que la destinació de Michael està a les seves mans.

'Prision Break'

Quan descobreix que Michael pot seguir viu, Sara uneix forces amb el seu germà Lincoln Burrows (Dominic Purcell) per planejar "l'evasió més gran de tots els temps". Així formen un equip en el qual figuren els fugitius més esmunyedissos de Fox River State Penitentiary: T-Bag (Robert Knepper), C-Noti (Rockmond Dunbar) i Sucre (Amaury Nolasco).

A part de l'emocionant retrobament de Michael amb Lincoln, el tràiler anterior mostra les peripècies dels germans per abandonar la presó.

No obstant això, no només Scofield i el seu germà tornen a la càrrega. També el recentment electe congressista Paul Kellerman (Paul Adelstein) apareixerà en Prison Break de la mà de Inbar Lavi (The Last Ship), Augustus Prew (Els Borgia) i Rick Yune (Marco Polo).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actualidad

Moment de l'entrevista a l'actor Jorge García, de 'Perdidos'

Els moments més polèmics de 'El Hormiguero'

De l'entrevista a Isabel Pantoja a les preguntes no sempre correctes de Pablo Motos

Patrick Swayze i Jennifer Grey.

'Dirty Dancing' torna a la pantalla convertida en sèrie

La versió televisiva de la pel·lícula que celebra el seu 30è aniversari, s'estrenarà el 21 de juny a Espanya

Daenerys Targaryen sobre el seu drac.

'Juego de Tronos': Noves imatges de la 7a temporada

Jon Snow, Daenerys i un colossal Drogon, Arya o Cersei són alguns dels protagonistes

Una imatge de la sèrie.

Els nous capítols de 'House of cards' arriben el 31 de maig

La cinquena temporada de la trama política més tèrbola de la televisió arribarà un dia després de la seva estrena als EUA

Ara a la TV

Ara (16:28 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 25 Maig.

17,3%

TELE 5

12%

ANTENA 3

11,9%

TVE 1

6,7%

LA SEXTA

5,1%

CUATRO

3,6%

FDF TELE5

2,8%

NEOX

2,2%

ENERGY

2,2%

13TV

2,2%

LA 2

Veure números complets.