Notícies | Cine

ESTRENES | Arriba a la gran pantalla el tercer capítol de «Cincuenta sombras»

Ana Steele (Dakota Johnson) i Christian Grey (Jamie Dornan) gaudeixen d'una plaent lluna de mel per Europa
0 vots
Una imatge de film 'Cincuenta Sombras Liberadas'. acn

Una imatge de film 'Cincuenta Sombras Liberadas'. acn

Torna el veterà actor i director Clint Eastwood, que segueix construint la seva llarga llista d'herois. A '15.17 Tren a París', Eastwood relata la història de tres joves nord-americans que es van enfrontar a un terrorista en un tren amb destinació París amb 500 passatgers el 21 d'agost del 2015. Una de les peculiaritats és que els tres herois, Anthony Sadler, Alek Skarlatos i Spencer Stone, s'interpretaran a si mateixos a la cinta. L'altra estrena destacada és el film independent 'The Florida Project' dirigida per Sean Baker, director de 'Tangerine' i protagonitzada per les debutants Booklynn Kimberly Prince i Bria Vinait, i el reconegut actor Willem Dafoe.

La nova pel·lícula de Clint Eastwood, director de films com 'Mystic River', 'Million Dollar Baby' o 'Gran Torino', narra la vida de tres amics des que eren petits fins a la seva arribada al tren direcció a París el 21 de gener del 2015, on es van haver d'enfrontar a un terrorista.

'The Florida Project'

A 'The Florida Project', Moonee somia amb anar a Disneyland, però el més a prop que ha estat d'allí és el motel barat de les afores d'Orlando, on hi viu amb la seva mare Halley, de 22 anys: el Magic Castle Motel. El gerent del motel, Bobby, és el més pròxim que té la nena a un pare. La Halley ha perdut la seva feina i una altra nena de la mateixa edat que la Moonee acaba de traslladar-se al model del costat.

'Cincuenta sombras liberadas'

Arriba a la gran pantalla el tercer capítol de 'Cincuenta sombras' basada en la novel·la homònima. A 'Cincuenta sombras liberadas', dirigida per James Foley, després de la boda Ana Steele (Dakota Johnson) i Christian Grey (Jamie Dornan) gaudeixen d'una plaent lluna de mel per Europa, on seguiran experimentant amb el sexe.

'La Abeja Maya. Los Juegos de la Miel'

Tornen al cinema les aventures de l'abella Maya al film d'animació 'La Abeja Maya. Los Juegos de la Miel' dirigida per Noel Cleary i Alexs Stadermann. La protagonista haurà d'unir-se en aquesta història a un equip de rebels insectes per a competir als 'Jocs de la mel' i salvar així a la seva reina i a les seves companyes. La seva contrincant serà l'equip de Buzztrópolis amb la Violet al capdavant.

'Ganar al viento'

Des de França s'estrena el documental 'Ganar al viento', 'Et les Mistrals Gangnants' en francès, dirigit per Anne Dauphine Julliand. Un documental sobre el poder de la vida i la capacitat de recuperació que té com a protagonistes a cinc nens als que se li han diagnosticat patologies greus. L'Imad, Amber, Charles, Camille i Tugdual són conscients del moment que viuen i del poder "de l'ara", però sobretot segueixen sent nens.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Una imatge del film 'La enfermedad del domingo'

La catalana «La enfermedad del domingo» arriba a la gran pantalla després del seu pas per la Berlinale

El director Ridley Scott estrena 'Todo el dinero del mundo' i Fatih Akin, 'En la sombra'

Guillermo del Toro: Les seves cinc millors pel·lícules

L'últim film del director, «La forma del agua», està nominada en 10 categories als Oscars

Dakota Johnson és Anastasia Steele.

Aquesta és l'escena preferida de Dakota Johnson a «Cincuenta Sombras de Grey»

L'actriu explica quin és a parer seu el millor moment en tota la saga del seu personatge

Fotos de cine

David Hockney en la Royal Academy of Arts
David Hockney en la Royal Academy of Arts

David Hockney en la Royal Academy of Arts

Àmpliament considerat com l'artista més popular de la Gran Bretanya, [..]

Prev
Next