Notícies | Agenda

Vilajuïga

Vilajuïga reviu la comtessa del castell

El 24 de juny, al Centre Cívic Punt de Trobada de Vilajuïga es farà un debat sobre "La història, els mites i les llegendes de la Serra de Rodes"
20-06-2012 05:37
0 vots
Castell de Quermançó www.castelldequermanco.es

Castell de Quermançó www.castelldequermanco.es

Vilajuïga farà reviure la comtessa del Castell de Quermançó a través d'una visita teatralitzada per conèixer les històries de la fortalesa i les principals llegendes relacionades amb el conjunt monumental.

L'Ajuntament de Vilajuïga amb la col.laboració del de Llançà han posat en marxa la iniciativa que explica als visitants els secrets ben amagats del monument històric amb més de mil anys d'història. En la visita, la comtessa anirà acompanyada d'un músic que amenitza la vetllada amb una banda sonora que ajuda al visitant a traslladar-se a les èpoques en què el castell va ser centre de poder polític, militar i econòmic de la seva àrea d'influència.

Les visites tindran lloc tots els dissabtes al vespre, a partir del 24 de juny, amb sortides de l'oficina de turisme de Llançà a les set de la tarda i el CAT de Vilajuïga a dos quarts de vuit amb un trenet turístic que fa el desplaçament des d'aquestes localitats fins al castell.
El relat de la comtessa s'allargarà fins ben entrat el capvespre i la visita s'acabarà amb la contemplació de la posta de sol des d'aquest punt elevat amb vistes privilegiades al mar i a la plana.

El 24 de juny, amb la primera visita, a les deu del vespre al Centre Cívic Punt de Trobada de Vilajuïga es farà un debat sobre "La història, els mites i les llegendes de la Serra de Rodes".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 

Televisió

Deixa el teu comentari
La sèrie 'iFamily' de TVE ha aconseguit reunir de nou a Denisse Peña i Carlota García [..]
Deixa el teu comentari
La franquícia de videojocs està pensant en impulsar una sèrie de televisió sobre el seu univers [..]
De:
Fins a: