Notícies | Agenda

Garriguella

Garriguella organitza un concurs de fotografia 'terrorífic' a Instagram

Convocat per la biblioteca, les imatges hauran d'estar basades en la doble personalitat del Dr. Jekyll
11-10-2017 15:41
0 vots
Cartell del concurs EMPORDA.INFO

Cartell del concurs EMPORDA.INFO

La Biblioteca Bonaventura Carles Aribau de Garriguella organitza un concurs de fotografia terrorífic a Instagram, titulat “Com és el teu Mr. Hyde?”. El període de publicacions de fotos, on podrà participar qualsevol persona major de 14 anys, tindrà lloc del 31 d’octubre fins a l’1 de desembre de 2017.

El concurs es basa en la doble personalitat del Dr. Jekyll. Per això, cada participant haurà d’enviar una fotografia amb dues versions del seu rostre: a) amb la seva cara normal i b) amb una cara on ens mostri una versió més boja, divertida o sorprenent. Per aquesta segona versió es pot fer servir maquillatge, elements facials postissos o els complements de vestuari que es considerin adients.

La fotografia es penjarà a Instagram amb el hashtag #elmeuhyde. Cada participant podrà presentar tantes fotografies com vulgui.

S’atorgaran un primer premi i un segon premi per a les dues fotografies que hagin obtingut més vots a les xarxes socials. Els guanyadors rebran com a premi llibres de còmics i novel·les clàssiques de terror.

Les bases senceres del concurs es poden consultar al web i al Facebook de la biblioteca de Garriguella. El concurs forma part del projecte d’animació lectora “Passa-t’ho de por… amb Mr. Hyde i els seus amics”, un club de lectura juvenil que tindrà lloc de l’11 de novembre al 9 de desembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El nadó segueix igual 27 anys després de l'estrena de la sèrie
Deixa el teu comentari
Els fans de la sèrie hauran d'esperar més d'un any per saber que passarà amb els nens [..]