Notícies | Agenda

Peralada

Malú debuta a Peralada amb tot l'escalf dels seus fans

La cantant va interpretar més d'una vintena de temes, va ballar i es va emocionar intensament
11-08-2017 10:21
0 vots
La cantant Malú, a Peralada MIQUEL GONZÁLEZ

La cantant Malú, a Peralada MIQUEL GONZÁLEZ

El pas de Malú pel Festival de Peralada quedarà gravat en tots aquells que hi assistiren, aquest passat dijous a la nit. Des del primer moment que la cantant madrilenya va sortir a l'escenari va rebre l'estima dels seus fans. La providència va fer que la pluja parés just a l'inici del concert i que aquest es desenvolupés sense cap problema. Malú va agraïr al seu públic trobar-se amb ells a Peralada en uns moments que no està de gira i els hi va donar les gràcies pel Sold Out (totes les entrades venudes).

La nit va arrancar amb la cançó 'Cenizas' i va continuar amb 'De vez en cuando', 'Deshazte de mi', 'Encandenada a ti' o 'Quiero'. Un total de 22 cançons que també van ser cantades pel públic, aplaudides i ovacionades amb efusió. Amb 'Blanco i negro' i 'Aprendiz', l'Auditori del Castell va esclataracompanyant cantant a Malú.

Va ser, doncs, una nit de retrobada de l'artista amb els seus fans que van cantat amb ella, van corejar "Malú t'estimem", van ballar i es van emocionar. La cantant que debutava a Peralada, hi feia la única parada amb aquest concert a Catalunya. L'artista va fer gala de la il·lusió que li feia participar en aquest festival amb un rètol que deia "Encadenados a ti Peralada".

Un directe impecable que va captivar al llarg dels 105 minuts de concert. L'huracà Malú va arrasar Peralada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El nadó segueix igual 27 anys després de l'estrena de la sèrie
Deixa el teu comentari
Els fans de la sèrie hauran d'esperar més d'un any per saber que passarà amb els nens [..]