Notícies | Agenda

Peralada

Càlida acollida al Cor Gospel de Girona en un concert a Peralada

La formació va actuar a l'església del Carme del Castell on interpretà el seu repertori d'espirituals
13-02-2017 12:46
0 vots
El cor va actuar a l'església del Carme CASTELL DE PERALADA

El cor va actuar a l'església del Carme CASTELL DE PERALADA

El Cor Gospel de Girona va veure's càlidament acompanyat dissabte passat a la nit en el concert que va oferir a l'església del Carme del Castell de Peralada. La formació va saber transportar al públic present a un altre escenari, el de qualsevol església americana on els espirituals hi són presents de forma habitual.

La història del Cor Gospel Girona va començar amb la visita del Central Choir, coral gospel de Charlotte (EUA), a l'octubre de 2004, a les comarques gironines, on va oferir tres concerts, a Banyoles, Girona i Blanes. Després de la gira Gospel Life 2004, un centenar de persones assistents als concerts van manifestar la voluntat de formar un Cor de Gospel a Girona.

Es van fer càstings entre desembre de 2004 i gener de 2005, treballant el gospel clàssic, el gospel contemporani i el negre espiritual, en diferents llengües. Aquests inicis van estar dirigits per Alberto Salomone i Graciela Menzano. Des del gener de 2014, el cor està dirigit per Xavier Thió, professional de la música i el teatre, gran coneixedor de la música gospel, gènere que ha treballat i dirigit tant de dins com de fora de formacions corals, i persona que sap transmetre els valors que aquesta música ens ofereix. Volem fer arribar un gospel tradicional i contemporani, però alhora fresc i viu. L'objectiu del Cor Gospel Girona és gaudir fent el que més ens agrada i fer gaudir el públic amb nosaltres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 

Televisió

Deixa el teu comentari
El britànic, que donava vida al gegant Mag, ha mort als 36 anys a causa d'una insuficiència [..]
Deixa el teu comentari
Charlie Brooker revela on està tenint lloc el rodatge i el to que tindran els nous episodis [..]
De:
Fins a: